Klarnet Kursu, Klarnet Eğitimi,Klarnet, Ankara Klarnet Eğitimi

Klarnet Kursu Klarnet Eğitimi



Klarnet kursu genelde haftada birer saat olmak üzere ayda 4 ders şeklinde olmaktadır. Bu sayı 6 veya 8 de duruma göre değişebilir. Ancak bir gün içinde 2 saat peş peşe almanızı tavsiye etmeyiz. Bu eğitmenin verimini düşürür sizinde algınız da düşüşe neden olacaktır. Haftada 2 saat alacaklar içinde 3 gün gibi bir süre zarfı idealdir çünkü diğer öğrenilen bilgiler oturmalıdır. Klarnette tam olarak öğrenemediğiniz dersleri pekiştirmek için gereklidir. Pes peşe alınan derslerde tam oturmadan bir sonraki derse geçirilirse bir çok aksaklıklar çıkacaktır.


Klarnet Kursu Nasıl Olmalıdır ? 
Klarnet öğrenmenizde sizlere yardımcı olacak değerli klarnet eğitimlerinin bir çok farklı teknik ve nitelikte eğitim vermektedirler. Genel Olarak ;

-Nota öğreterek nota üzerinden eğitim vermek
-Klarnet nota yerlerini gösterip çalım tekniklerine ağırlık vermek.

Bu iki şekilde eğitim sistemi işlemektedir. Bu biraz da sizin hangi yönde ilerlemeniz ile alakalıdır. Ancak klarnet icra teknikleriyle klarneti öğrenmek kanımca daha etkilidir. Notayı peşi sıra kendiniz de çalışarak öğrenebilirsiniz. Klarnet çalım tekniklerinde ağırlık olarak makam koma parmak hızlandırma gibi temel eğitimler olmaktadır.


Klarnet öğrenmek tamamen sizde biten bir şeydir. Şunu unutmayınız klarnet hocanız size yolu gösterir ve nasıl gideceğinizi gösterir gerisi size kalmış ister emekleyerek ister yürüyerek isterseniz de koşarak gidersiniz. Buda klarnet'iniz geçirdiğiniz vakit etütleri doğru yapmak, bol bol klarnet dinlemek ve yetenekle alakalı bir konudur. Bu demek değildir ki klarnete yeteneğim yok çalamam diye bir düşünceniz olmasın. Yetenek işin %10 çalışmak ve azim %90 oluşturmaktadır. Bunun için klarnet eğitiminiz için belirli bir süre veremeyiz. Bu sizin de kendinizi nerede göreceğiniz ile alakalıdır.31



Online Klarnet Eğitimi Olur mu ? Online şekilde klarnet eğitimi veren birçok eğitmen dostlarımız vardır. Bu mevzuda on yargilariniz gayet normaldir ancak bu işi gerçekten layıkıyla yapan çok değerli hocalarımız mevcuttur. Bire birden farksız olarak fiber internet ile gayet verimli eğitim verip kısa sürede çok iyi başarı yakalayan öğrenciler vardır. Klarnet eğitmeninizi iyi seçtikten sonra ister online ister birebir hiçbir şekilde fark etmeyecektir.
Klarnet Dersi 1-1 mi olur? Üflemeli çalgıların birçoğunda eğitim birebir olmalıdır. Bunun başında da klarnet gelir. Klarnet kursun da özel bir ilgi alaka isteyen ensturmandır. Çıkardığınız sesleri hocanız rahat duymalı ve sizin hatalarınızı düzeltmelidir. Birebir klarnet eğitimi verim açısından grup derslere göre çok çok verimli dir.


Ankara Klarnet Eğitimi
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz