FARE’YE HAŞERE’YE SON !! FALCON

FARE’YE HAŞERE’YE SON !! FALCON



Ultrasonik fare ve haşere kovucu cihazların ne kadar etkili olduğu konusu, son zamanların tartışılan popüler sorularından birisidir.
Ne kadar etkili sorusunun cevabında etki alanı dâhilinde yüzde yüz etkilidir diye cevap verebiliriz.
Ultrasonik fare ve haşere kovucu cihazlar zehir, ilaç gibi tekrara ihtiyaç duyulmayan, hijyenik, sağlığa tamamen zararsız en yeni teknoloji ürünü cihazlardır. Bu cihazların ister ev veya ofis ortamı olsun, ister işletmeler gibi büyük kapalı alanlar olsun, ister açık arazileriniz olsun, tüm alanlarda etkili olan birçok çeşitleri mevcuttur. Sonu gelmeyen ilaçlamalar, zehirler, kekler, kapanlar kâbusunuz olmaktan çıkar. Sizi oyalamayan, vakit ve nakit hırsızı olmayan bir yöntemdir.
Kesintisiz ve tekrara ihtiyaç bırakmaması açısından hiçbir muadili yoktur. Sessizdir, cihazı prize takıp kullanmaya başladıktan sonra hem cihazı hem de haşereleri unutursunuz.
İlaçlamayla kısır döngüye dönmüş olan haşere mücadelesini etkili ve kesin bir şekilde çözüme kavuşturur.
Eviniz, bahçeniz, fabrikanız, hastaneniz, işletmeleriniz, çiftliğiniz ve daha aklınıza gelen kapalı açık tüm mekânlarınızdan haşere, fare, yılan, akrep ve yabani hayvanları kovuyoruz.
Bu cihazlardan tam etkiyi alabilmek için ise sorunu belirledikten sonra doğru cihazı seçmek çok önemlidir.
Eğer evinizde ya da ofisinizde fare ve haşere sorunu yaşıyorsanız ihtiyacınız olan 300 m2’de etkili olan Falcon Fcn 01 adlı cihazımızdır.
Fareler 29 günde bir yavrularlar ve lohusalık dönemleri de yoktur. Doğurur doğurmaz tekrar hamile kalabilirler. Bir batında 18-21 adete kadar yavrulayabilirler. Durum böyle olunca fare ile mücadelede öldürerek arkasını kesmek mümkün olmayacağı için en etkili yöntem onların yuvalanmalarını ve yerleşmelerini engellemek ve bu kovucular yardımı ile kovmaktır. Cihaz ev ve ofis gibi kapalı mekânlar için tasarlanmış olup en ücra köşelere kadar etki etmektedir. Böylece zararlıların duvar çatlaklarında, duvar içi elektrik borularında yuvalanmaları sona erer.
Haşere sorununda ise zehirin etki ettiği sanılır, ortalarda görünmez olurlar. Ama birkaç hafta sonra bu zararlı hayvanlar tekrar ortaya çıkarlar. Bunun sebebi zehirin yumurtalara etki etmemesidir. Yaşayan haşereler zehirle ölseler de ardında yumurtalar bırakır ve sorun tekrar baş gösterir. Bu durumda yumurtaya kadar etki eden cihazımız kaçınılmaz tercih sebebi olmalıdır.
Eğer açık alanda bahçeniz, tarla ya da çiftliğinizde karşılaştığınız fare, yılan akrep gibi bir sorununuz varsa size Falcon Satınel R 20 adlı cihazımızı tavsiye ediyoruz.
Cihaz zehirli zehirsiz tüm yılanları, fare, akrep ve diğer sürüngen cinslerini çevreden uzak tutmak için tasarlanmıştır. Her yıl ülkemizde çok sayıda insan bu zararlı hayvanların saldırılarına maruz kalmakta, özellikle zehirli yılan ısırma olaylarında sonuç kaçınılmaz olarak bireyin ölümü ile sonuçlanmaktadır. Durum böyle olduğu halde bu konu ciddiye alınmamakta çözüm yolları aranmamaktadır. Hâlbuki çok cüzi bir fiyata bu kadar tehlikeli, sonu ölüme varabilen bir durumun önünü almak mümkündür.
Bu ürün içindeki entegre motor sayesinde toprağa yüksek perdeden titreşim gönderir. Bu titreşimleri deprem sinyali olarak algılayan zararlılar, deprem varmışçasına yuvalarına çekilirler. Bilhassa yılanın tüm vücudunda hissettiği bu titreşimler onun yönünü şaşırmasına sebep olur ki, tehlikeyi hisseden hayvan hızla uzaklaşır.
Ayrıca cihazının üzerinde olan mavi ışık sayesinde akrepler de cihazın etki dâhilinden uzaklaşır. Çünkü akrep maviyi kırmızı olarak görür. Kırmızı ise onların bir nevi alarmıdır, kaçış alarmı. Bu mavi ışığı gören akrepler yine cihazın etki dâhiline asla yaklaşamaz.

Cihazlarımız bunlarla sınır değil elbet. Sizin sorununuzla birebir uygunluk gösteren birçok ürünümüz mevcut olmakla beraber, fare ve haşere kovucu cihazlarımızın ne kadar etkili olduğunun cevabı; yüzde yüz müşteri memnuniyetimizde gizlidir.





Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz