MUHAFAZAKAR OTELLERİ KEŞFEDİN

MUHAFAZAKAR OTELLERİ KEŞFEDİN


Muhafazakar oteller günümüzde oldukça tercih edilen otellerden biri oldu. İslami şartlarda tatilini yapmak isteyen insanlar, artık eskisi gibi zorlanmıyor. Türk gelenek göreneklerine uygun menüler ve organizasyonları da barındıran İslami oteller, yılın en güzel zamanlarını size vaat ediyor.
Denizin, kumun, güneşin ve birbirinden güzel organizasyonların tek bir yerde toplandığı bu tesis,  muhafazakâr ailelerin en iyi şekilde konaklaması için tasarlanmış.  Her şey dahil sistemi ile çalışan bu tesis,  sabah, öğlen ve akşam yemeklerinde açık büfe olarak Türk ve Osmanlı yemeklerini sunarken,  günün belirli saatlerinde de aperatif yiyecekler ve gün boyu alkolsüz içecek servisi gerçekleştiriyor. Kendisine “her zaman misafir odaklı, manevi değerler içerisinde en kaliteli hizmet vermeyi’’ misyon edinen bu tesis Türk  aile yapısına en uygun tatili en güzel şekilde sunuyor. İslami tatil konseptiyle Akropol Resort & SPA hotel hem rahatlığıyla hem de erken rezervasyon fırsatıyla unutulmaz tatilin kapılarını aralıyor.
7 bin metrekare bir alanda kurulu olan, 100 personeli ile her zaman gelişime ve yeniliklere açık olarak muhafazakâr ailelerin hassasiyetlerine uygun tatil fırsatı sunan bu tesis, konumuyla da kolaylık sağlıyor. Ruhat Ülgen Cengiz, “ rezervasyon kampanyaları gerçekleştirdik. Biz Türk aile yapısının hassasiyeti ve beklentilerine uygun tatil satıyoruz, Mütedeyyin ailelere hizmet sunan bir tatil oteliyiz.’’ dedi.

Ramazan Coşkusu
Ramazan aylarında tatil yapmak birçok kişi için zor görünüyor. Ancak muhafazakar oteller ile durum bu kadar zor değil. Alternatif tatil ile Ramazanı tüm nostaljisiyle ve gelenekleriyle yaşamak, ramazan aktivitelerini doyasıya gerçekleştirmek isteyenler için tüm organizasyonları gerçekleştiriyoruz diyen Ruhat Ülgen Cengiz ; Ramazan Ayında otelimize  gelen misafirlerimiz sonraki yıllarda da  Ramazan Ayı içindeki tatillerini Akropol Otel de geçirmeyi planlıyor ve erken rezervasyonlarını hemen yaptırıyorlar.  Misafirlerimiz  alanya’nın güzel yaz günlerini ve Akropol Otel ‘in Sıcak Aile  ortamının müdavimi haline geliyorlar’’ diye konuştu.
Ekonomik açıdan her kesimin bu güzelliklerden faydalanmasını istedikleri söyleyen Ruhat Ülgen Cengiz  “Bunun için birçok kampanya yaptık. Bizlere misafir olmak isteyenler için erken rezervasyon kapmayanları gerçekleştirdik.
Ruhat Ülgen Cengiz açıklamalarına son olarak yeni sezonda Akropol otel’in değişim sürecine girdiğini dile getirdi ve yepyeni projelerle 2016 yılı itibaren Restore edilip yenileneceğiz ve yeni  tesisimizi hizmete açarak tesisin yaz sezonu boyunca hizmet vereceğini ekledi.






Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz