Medyum Tufan'a Sor



Türkiye ve dünya kamuoyunun 25 yıla yakın bir süredir tanıdığı bir isim olan Medyum Tufan Tufan, her gün gerek telefonla, gerek e-posta ve sosyal medya kanallarından sayısız soru, istek ve talep alıyor.

Bugüne dek Kanal D, ATV, Star Tv, Show Tv, Fox Tv, Kanaltürk, Cine 5, Beyaz Tv ve diğer tüm kanallarda sabah programlarında, tartışma programlarında, magazin programlarında, güncel kadın programlarında konuk olan Medyum Tufan Tufan, yeni internet sitesinde video içerikleriyle merak edilenleri hem sesli, hem görüntülü www.medyumtufanasor.com internet sitesinde   cevaplıyor.

Bugüne dek 100'ün üzerinde canlı yayın, 200'ün üzerinde bant yayınla televizyon ekranlarından, 1000 in üzerinde gazete ve dergiden sizlere ulaşan, sorularınızı cevaplayan, dertlerinize çözümler sunan Medyum Tufan Tufan, kendisine en çok yöneltilen soruları, en çok merak edilenleri www.medyumtufanasor.com internet sitesine taşıdı.

Sabah Gazetesi, Akşam Gazetesi, Vatan Gazetesi, Takvim, Günaydın, Kelebek, Aktüel Dergisi, Tempo, Şamdan ve diğerlerinde defalarca yer alan , öngörülerine, kehanetlerine, metafizik ve gizli ilimler konusunda uzmanlığıyla ilgili  bilgilerine, araştırmalarına yer verilen, sayısız haber, röportaj, seri yazı dizileri, çok satan tirajlı gazetelerde ve dergilerde yayınlanan, günlük köşe yazılarıyla okurlarla buluşan Medyum Tufan Tufan, www.medyumtufanasor.com sitesinde hem tüm bunların içinden en merak edilenleri, hem de yeni soruları cevaplamaya devam edecek.



Sihir nedir, tılsım nedir, keramet nedir ve nasıl meydana gelir? Büyü ve büyücüler gerçeği, nazar ve sihir gerçeği... Allah'ın değişmez kanunu nedir, büyü bu kanunun önüne geçebilir mi,büyü  kaderi değiştirir mi? Dualar mucizelere kapı açar mı? Cinlerin sırları neler? Cinler insanlara etki eder mi, insanlarla iletişime geçer mi? Cinlerin insana zararları nelerdir? İnsan vücuduna neden girerler, vücudumuzda ne yaparlar? Medyum ve cinlerle bağlantısı? Cinlerin etkilerinden nasıl korunur, nasıl kurtuluruz? Genel olarak cinler alemi hakkında tamamı yaşanmış ve gerçek bilgiler. Cinciler, medyumlar... Bu sorular ve daha fazlasının cevapları www.medyumtufanasor.com'da sizleri bekliyor.
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz