Yasaksız.org Sayesinde Her Siteye Giriş

Yasaksız.org Sayesinde Her Siteye Giriş

Vpn Vea Proxy Kullanmadan Bu Web Sitesi Sayesinde Her Siteye Giriş Yapabilir Ve Güvenli Bir Şekilde Gezme İmkanını Yakalayın Ve Üstelik ÜCRETSİZ!
yasaklı sitelere giriş olarak en iyi siteyi sizlere sunuyoruz!


PROXY NEDİR: İnternete erişim sağlanırken bir ara sunucuya ihtiyaç duyulur. Bu vekil sunucu aslında istemci ile bağlanılmak istenen nokta arasında bir çeşit köprü görevi görür. Bu aracı istemcinin isteklerini alır ve istenen sayfaya bağlanarak köprü vazifesi görür.

  
PROXY Açık Vekil Sunucu: Sıradan bir internet kullanıcısının kolayca erişebileceği, erişime açık bu sunucu üzerinden bağlanan kullanıcıların kimlikleri üçüncü taraflardan gizlenir.

  
Proxy’nin Avantajları Nelerdir? Proxy vekil sunucu olarak istemcinin bağlanmak istediği sayfaları ön belleğine alarak istemci için zaman kazandırır. İstemcinin ulaşmak istediği siteler yasaklı ise istemci vekil sunucuya bağlanarak yasaklı sitelere giriş yapabilir. Proxy vekil sunucu aynı zamanda güvenli istemci için güvenli bir ortam hazırlar. Bu şekilde virüslerden ve başka zararlı yazılımlardan korunmak mümkündür.
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz