Tekno Almanca - Online Almanca Öğren!

Tekno Almanca - Online Almanca Öğren!


Tekno Almanca Sayesinde İnternet Üzerinde Evinizde, İş Yerinizde,Okulda,Otobüsde, Cafede Hızlı Bir Şekilde Videolu VE Bir Çok Alternatif İle Sizlere Hizmet Vermektedir.



EĞİTİM PROJELERİMİZ

Online eğitim web sitelerimiz Teknovadi Bilişim&Üçartı Yabancı Dil kuruluşu tarafından geliştirilmiş olan e-öğrenme yazılımlarıyla hazırlanmış uzaktan eğitim platformlarıdır. Kullanıcılar zaman ve mekan kısıtlaması yaşamadan bilgiye istedikleri yerden ve istedikleri zaman ulaşma özgürlüğüne sahiptir. Ayrıca geliştirilmiş yazılımlar sayesinde, kullanıcılara sadece bilgisayardan değil, diğer mobil cihazlardan da çalışma imkanı sağlanmaktadır. Sürekli yenilenen ve güncellenen içeriklerimiz ile eğitimde tüm ekonomik düzeydeki vatandaşlarımıza  hazırladığımız eğitim paketlerimiz ve online derslerimiz ile  hitap ederek fırsat eşitliği sağlamaktayız. 


TEKNO ALMANCA ile kullanıcılar 7/24 istedikleri yerden ve istedikleri zaman da bilgiye ulaşabilme imkanına sahiptirler. İnteraktif öğrenmeye dayalı olarak geliştirdiğimiz yazılımlar sayesinde kullanıcılara Almancayı kolay ve etkin bir şekilde öğrenme fırsatı sunmaktayız. Kişinin kendi öğrenme hızında öğrenmesi bakımından e-öğrenme etkinliği dünyanın her yerinde giderek kabul edilmekte ve kullanılmaktadır. İçerisinde görsel ve işitsel destekli materyallerin bulunduğu, geliştirilen teknosınav programıyla hazırlanan değişik tiplerde soru ve alıştırmaların bulunduğu Tekno Almanca, Almanca öğrenmek isteyen bütün bireylere büyük kolaylık sağlamaktadır. İçerikler Ünal Özdal & Ferhat Yıldız tarafından   geliştirilmiştir. Eğitmenlerimiz 20 yıllık aktif meslek deneyimine sahiptir. 

Sitemizi incelemek için www.teknoalmanca.com 

TEKNO ENGLISH eğitim sistemimiz İngilizce öğrenmek isteyen bireylere istedikleri yerde ve istedikleri zamanda bilgiye ulaşma fırsatı vermektedir. . İngilizce konusunda yoğun çaba harcanmakta ve çok büyük harcamalar gerçekleşmektedir. Hiç ingilizce bilmeyen velilerimizide göz önüne alarak geliştirdiğimiz içeriklerde Türkçe açıklamalar zorunlu olarak kullanılmıştır.  Yaklaşık 6 kitap 1500 sayfalık bilgi bir tur bay, bir tur bayan sesi ile seslendirilerek sesli kitap olarak kullanıma sunulmuştur. Teknoalmancanın sunduğu tüm fırsatları teknoenglish eğitim setindede bulabilirsiniz. 

Sitemizi incelemek için Görsel Dersler 

TURKISHCAMPUS   anadili İngilizce olan ya da İngilizce bilgisine sahip olan bütün bireylere Türkçe öğrenme fırsatı sunmak  amacıyla hazırlamış bir e-öğrenme platformudur. 

Sitemizi incelemek için www.turkishcampus.net 
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz