Kozmodans - Kişisel Gelişim, Motivasyon ve İlahi Boyut yazıları

İstisnasız her birimiz, yaşamımız boyunca en az bir kez, hayatımızın kontrolünün elimizde olmadığını düşündüğümüz anlar Hayatımızın sanki elimizden kayıp gittiğini hisetmişisizdir. Bu noktaya geldiğimizde, tüm bu planların kendiliğinden başımıza geldiğini; bunların yaşanmasında bizim hiç bir etkimiz olmadığını sanırız. Bir şeylerin değişmesi gerektiğini biliyor, ancak bunun ne olduğu konusunda etkili bir çözüm bulmakta zorlanıyoruzdur. Bazen öyle bir noktaya geliriz ki durumu kabullenmek, olanları kabul etmek isteriz. Ama bunun da bir çözüm olmadığını farkederiz. Bir şeyler değişmelidir... 

Daha mutlu yaşamak, günümüzü daha keyifli geçirmek, iyi ilişkiler kurmak, güzel bir çevrede yaşamak; kısacası hayatımızdan tad almak isteriz. Sonunda bunu nasıl yapabileceğimizi öğrenmeye çalışırız. Öncelikle, olumlu düşünme alışkanlığı edinmeye çalışırız. Pozitif insanlarla birlikte olmaya, bize negatif hissetiren herkesten kaçmaya çalışırız. Faydasını da görmeye başlarız bir süre sonra, hayatımızı gözden geçirmeye, düzeltilmesi gerekenleri düzeltmeye çalışırız. Pozitif enerji konusu ile ilgilenmeye başladıkça, Reiki enerjisi, Şambala, Kundalini Reiki, Altın Üçgen enerjileri gibi şifa enerjileri dikkatimizi çekmeye başlar. Kişisel gelişim kitapları dostumuz olur. 

İlerlemedikçe, öğrendikçe, daha fazlasına merak duymaktayızdır. Öğrendiğimiz şeyler arttıkça, merak duygumuz gelişir ve daha fazla soru sormaya başlarız. Daha fazla neler mümkün? Hayatın şimdiye kadar bildiklerimizden daha fazlası olduğunu, kendimizin de sandığımızdan daha büyük bir potansiyele sahip olduğumuzu fark etmeye başlamışızdır artık. Kendisini geçmişte yaptığı seçimlerle sınırlayan bir insandan, farklı seçimler yapabileceğini bilen bir insana dönüşürüz. 

Farkındalığımız artmaya başladıkça, hayatımızı dönüştürme yeteneğimiz olduğuna inancımız artar. Biliriz ki biz geçmişimizde, sahip olduklarımızdan, seçimlerimizden ibaret değiliz. Bizler seçimler yapan bilinçli varlıklarız. Bilinçli seçimler yapmaya muktedir, dünyayı değiştirme yeteneği olan varlıklar... 

Yaşam yolculuğumuzda, hangi noktada olduğumuzun fazla önemi yok. Önemli olan şu andan itibaren hangi yolu seçeceğimiz. Belki hiç birimiz mükemmel değiliz. Hiç birimiz her şeyi bilmiyoruz. Yaşama dair, kişisel gelişim konularında, ruhsal sistemlerle ilgili makaleler bulabileceğiniz kozmodans.com web sitesini ziyaret ederek, gelişim yolculuğunuza pozitif katkıda bulunabilirsiniz. 

Kozmodans web sitesinde ayrıca Reiki, Şambala gibi Şifa Enerjileri için şifa seansları bulabilirsiniz. Şifa enerjilerinin etkileri konusunda bilginiz yoksa ücretsiz reiki, şambala seansını istediğiniz zaman alabilir; isterseniz uzaktan birebir seansları satın alarak deneyimlerebilirsiniz. Yakında 21 günlük Özel Şifa Seans Paketi kozmodans mağazasına eklenecektir. 

Kozmodans sitesinde geniş içerikli faydalı bilgiler; hayatımızı daha mutlu yaşayabilmemiz için öneriler; şifa enerjilerinin desteği ile birlikte, daha sağlıklı ve özgür varlıklar haline gelebilmemizi kolaylaştırmak amaçlanmıştır. Kişisel şifa yoluyla, evren; bir kişinin şifalanmasıyla tüm insanlık şifalananilir. 

Bütünün en yüksek hayrına sevgi, ışık ve şifa olsun.

Anahtar Kelimeler : Şifa seanları, Şifa Terapileri, Reiki Şifa Seansı, Reiki Şifa Terapisi, Ücretsiz Şifa SeansıKişisel Gelişim, Reiki, Şambala, Motivasyon

https://www.kozmodans.com/



Kozmodans - Kişisel Gelişim, Motivasyon ve İlahi Boyut yazıları
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz