Estegenie - Aesthetic Center

Estegenie - Aesthetic Center HAKKIMIZDA

Tıp alanındaki son gelişmeleri takip eden, Dünya Sağlık Örgütü’nün onayladığı uluslararası yöntem ve tedavileri benimseyen, son teknolojiye sahip araçları kullanan, uzman kadrosuyla kişiye özel yaklaşım ve hizmetler sunan Estegenie; dinamik bir estetik, plastik cerrahi ve sağlıklı yaşam merkezidir. Alanında tecrübeli cerrahlarımız, medikal estetik uzmanlarımız ve tüm ekibimizle misafirlerimizin güzellik, bakım ve sağlıklı yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarını tespit ederek, koşulsuz hasta memnuniyeti ilkesi ile hizmet vermekteyiz.

FUE yönteminde ise saçlar yine aynı alandan alınır. Yani ensenin biraz üzerinden, iki kulak arasında kalan alandan alınır. Fakat burada saçın alınma şekli farklıdır; saçlar ucu 1mm çaplı olan punch aleti ile alınır. Alınan her 1 mm çaplı doku içindeki saç sayısı bir iki veya üç civarında olabilir. Bu yöntemde bir günde 1000- 1500 saç teli nakledilebilir. İşlem 3- 4 gün arka arkaya uygulanabilir. 3- 4 gün arka arkaya ekim yapıldığında 4000- 5000 saç teli nakledilebilir. Seansların sayısı saç kökü nakli sayısına ve kişinin saçsız veya seyrek olan alanının büyüklüğüne bağlıdır. Bir seansta klasik yöntemde 5000- 6000 saç teli nakledilebilirken, FUE yöntemiyle 3- 4 gün ekim yapıldığında 4000- 5000 saç teli nakledilebilir. Başka bir değişle 3- 4 gün arka arkaya ekim yapıldığında, klasik yöntemle tek seansta yapılan saç teli sayısına yaklaşılmaktadır.

DHi (Direct HairImplantation) donör bölgeden (saçların alındığı bölge) DHi için yapılmış özel iğneler ile alınması ve aynı iğne ile ekilecek alana 1-2 dakika içinde yerleştirilmesi işlemidir. DHi ile saç ekimi denince akla ilk gelen FUE yöntemidir, ancak 2 yöntem arasında kayda değer birkaç farklılık vardır.
– DHi saç ekimi yönteminin en önemli farklarından biri saçların tıraş edilmeden ekim yapılabilmesine olanak sağlamasıdır.
– Saç kökleri donör bölgeden alındıktan sonra 1-2 dakika içinde ekildikleri için, saç köklerinin vücut dışında beklemeleri söz konusu değildir. Bu da saç köklerinin zarar görme ihtimalini çok aza indirmektedir.
– Saçların tamamen dökülmediği alanlarda, saç arasına daha kolay ekim yapabilmesi söz konusudur.
– Özellikle dar alanlarda yapılan saç ekimlerinde daha yoğun saç ekimi yapılabilir.

https://estegenie.com/



Estegenie - Aesthetic Center
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz