Medyum TUFAN - Medyum, Aşk Büyüsü, Bağlanma Büyüsü

MEDYUM TUFAN KİMDİR ?

Medyum Tufan Hoca, Tufan TUFAN ismini tescillemiş çok ünlü ve başarıları ve yaptıkları ile anılan bir değerdir.  Tescil konusu ise Danışmanlık; Film – Sinema Yapımcılığı; Turizmcilik; Tekstil; Dış Ticaret ve YILDIZ FALCILIĞI konularındadır.  Medyum Tufan Hoca çok yönlü fakat oldukça mütevazı ve beyefendi bir insandır. Televizyon yapımcılığına da başlamış olan Tufan Tufan’ın üretmeye başladığı televizyon projeleri çok yakın zamanda yayınlanmaya ve sizlerle olmaya başlayacaktır. Havas ve Ledün ilmi konusunda yaptığı derin araştırmalar sayesinde işin ilmini kapmış olan hocamız, “Padişahların Tılsımları” ve “Kuran Işığında Kaderin Şifresi” isimleri ile bilgi yüklü iki kitap hazırlamış olup, kitapları şu anda basım aşamasındadır.

Medyum Tufan (0532 484 30 33) Neden Bu Kadar Meşhur?

Medyum Tufan Hoca’nın bu güne değin onlarca öngörüsü tutmuştur. Bu nedenle de Sabah Gazetesi tarafından “Yılın En Medyatik Medyumu” ödülünü almıştır. Binlerce kez basına mülakatlar vermiş, yüzlerce kez usun süreli konuk olarak birçok programda görüş ve bilgisinden faydalanılmıştır. Beyaz ve Okan Bayülken tarafından icra edilen yılların eskitemediği Talk Şov programlarına, Türk Televizyon tarihinde ilk katılan medyum olma onurunu yaşamıştır.
Bu kadar saygı duyulmasının nedeni, fikirlerinin değerli olması, halkımızın onu sevmesi ve gerçek bir ilim insanı olmasıdır. Bu güne değin Avrupa’nın pek çok yerinden seminerlere katılmış olan Medyum Tufan Tufan Hoca (0532 484 30 33), özellikle Almanya ve İsviçre halkı tarafından da çok iyi tanınmakta ve pek sevilmektedir. Bununla birlikte ünü diğer ülkelere de hızla yayılmaktadır.
Medyum Tufan, halkımızı kandırmaz, çünkü ne kadar maddi olanaklar verilirse verilsin büyü yapmaz, büyüden uzak durur. Kendisinden büyü isteyenleri kibarca da olsa geri çevirir. Kendisine danışanları kibar ve beyefendi tavrı ile dinler, onların sorunlarına hızlı ve kesini çözümler bulmaya çalışır. Allah’ın da izniyle bu konularda oldukça başarılıdır. Gizliliğe çok önem veren Medyum Tufan Tufan (0532 484 30 33), ünlü danışanları bulunmasına rağmen, hiçbirinin ismini kendi reklam malzemesi olarak kullanmadığı için de ayrı bir yere sahip olarak sevilmektedir.
Medyum TUFAN - Medyum, Aşk Büyüsü, Bağlanma Büyüsü
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz