Eşleri Barıştırma, Evlilik Kurtarma - Medyum Tufan

EŞLERİ BARIŞTIRAN VEFKLER TILSIMLAR

Eşler arasında ayrılmaların ya da dargınlıkların pek çok farklı sebebi bulunabilecektir. Bunlar iki tarafça da biliniyor ve algılanıyor ise çözüm için önemli bir merhale kat edilmiş demektir. Fakat bazı durumlarda, kimse sebebini bilmeden sorunlar baş gösterdi, çok güzel giden evlilik çatırdadı ise ortada bir büyü durumu olabilecektir.
Büyü olduğunu anlamak için farklı bazı göstergeleri irdelemek gerekir. Kocanızın, bir başkanın yapmış olduğu büyü neticesinde sizden ayrılmaya çalıştığına emin iseniz, bu durumu sadece izlemekle kalmayın. Kendi iradesi ile hareket edemiyor olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Eğer bir büyünün tesiri altında hareket ediyorsa, ancak her türlü büyü bozma konusunda, vefk ve tılsımlarkonusunda bilge   Medyum  TUFAN sizin sorunlarınızı çözebilir.
Büyü ve sihir; insanların kendi iradesinin dışında, yani etkisi olmadan, düşüncelerini yönlendirip metafizik dünyasındaki fikirlerini olumsuz yöne çevirerek manevi enerjilerine müdahale edilmesidir. Bu müdahale geçici veya kalıcı yapılabilir. Aracı olarak cinler de kullanılır. Peygamber Efendimiz bir hadislerinde “Kim (sihir maksadıyla) bir düğüm vurur sonra da onu üflerse sihir yapmış olur. Kim sihir yaparsa şirke düşer. Kim bir şey asarsa, o astığı şeye havale edilir.” (Nesâî, Tahrîm 19, (7, 112) buyurmuştur. İnsana fayda sağlayacak işlerin elde edilmesi, zarar verecek eylemlerin önlenebilmesi ancak Allah’ın dilemesiyle olur.

ÖZEL DUALAR

Felak ve Nas sureleri de Rabbimizin insi ve cinni şeytanlardan bizleri koruması için destek niteliğindedir. Varsa çevremizde takva ehli, ilim sahibi, Allah rızasını gözeten ve bu işlerden bir menfaat sağlamayan hak dostu bulmalıdır. Onun tavsiyesine kulak vermeli ve bu müşkül durumdan Allah’ın izniyle kurtulmak için dua etmelidir.
Vefk ve Tılsımlar ise Osmanlı padişahları tarafından bile kullanılmış, temeli ebcet hesabına dayanan kuran ayetleri, sureler ve bunun gibi şeylerle yapılan bir uygulamadır. Günümüzde vefkin kullanımına ve yaptırılmasına çok aşırı dikkat edilmesi lazımdır. Zira İslam inancına uygun davranmak ve hem sebepleri hem de şifa verecek sonuçları ancak Allah’tan beklemek gerekmektedir.
Konuyla ilgili danışmak ve bilgi almak için Medyum Tufan ile görüşebilirsiniz. (0534 850 26 59)
Anahtar Kelimeler : Medyum, Aşk BüyüsüBağlanma Büyüsü
Eşleri Barıştırma, Evlilik Kurtarma - Medyum Tufan
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz