Kabristan Mezar Yapimi,Mezar bakim, Mezar Onarim

Mezarlık Yapım ve Onarım Nasıl Yapılır?


Ebedi istirahat ahına yolladığımız yakınlarımızın ve sevdiklerimizin bu mezarlık yapımı konusunda verilen önem hasebi ile bu işe kendimizi adamış bulunuyoruz. Zamanın getirmiş olduğu tüm olumsuzluklar ile çatlamış, dağılmış veya deforme olmuş mermer ve benzeri maddeden yapılmış olan mezarların tamir ve bakımları aynı zamanda yenilenme işleri ile de hizmet veriyoruz. Bu mezarlar yapılırken ve mezarlık onarım yapılırken mermerlerin ve benzer malzemelerin yapıştırılmasında kullanılan kimyasallar zamanla işlevini kaybeder ve mermer blokların birbirinden ayrılmasına sebep olur. 

Bu ayrılma sırasında ise blokların çatlamalarına ve hasar görmelerine rastlanılabilir. Bu durumlarda bu kimyasal yapıştırıcıların uygulama alanlarında yenilemeye gidilmesi gerekmektedir. Bu yenileme işlemlerinin yanı sıra farklı montaj seçenekleri ve montaj aparatları ile de mermer blokların bütünlüğünü sağlamak mümkündür. Ayrıca isim bilgilerinin bulunduğu mezar taşı bakımları da bu bağlamda farklı tekniklerle yapılmaktadır. Mermer üzeri kabartma veya işleme usulü yapılan isim yazma tekniklerinin yanı sıra oyma ve boyama işlemi ile de yazı bütünlüğü sağlanmış mezar taşları bulunmaktadır. 

Yine dış etkenlere maruz kalan bu yapılar da uzun zamanlar sonrasında yazı belirginliğini yitirmektedirler. Gelişen teknolojik ve kimyasal sektörlerin yardımları ile bu yenileme işlemleri yapıldığında, daha uzun vadeli kullanım ömrü sağlanmakta ve yazı belirginliği kaybolmamaktadır. Bu sayede mezarların bulunması daha mümkün hale gelmektedir. 

İşleri ve yaşam şartları gereğince farklı şehirlerde ve ülkelerde yaşayanların ise yakınlarının mezarları ile ilgilenemedikleri aşikardır. Bu,  insanlar için gerçekten de büyük bir üzüntü sebebi olmaktadır. Bizlerin amacı ise bu durumu ortadan kaldırıp üzüntülere sebebiyet verecek durumların önüne geçmektir. Bunun için www.kabiryapi.net adresini ziyaret edip gerekli bilgileri bizlere verdiğiniz takdirde istediğiniz kabir bakımlarını sizlerin yerine yapıyor, tamamladığımız tamir ve bakım sonrasında ise mezarların son durumunun görselleri ile sizlere geri dönüş sağlıyoruz. 

Ayrıca istenilen özelliklerde çiçeklendirme ve çimlendirme işlemleri de yapılmaktadır. Sizler de www.kabiryapi.net adresinden hizmetlerimizden ve önceki yapmış olduğumuz işlerden referans alabilirsiniz.

etiketler : mezar yapımı, mezarcı, mermer mezar, kabir yapımı, istanbul mezar yapımı, mezar firmaları,ucuz mezar yapımı,uygun mezar

Kabristan Mezar Yapimi,Mezar bakim, Mezar Onarim
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz