Tarvenn Ventures and Advisors - Tarvenn Ventures and Advisors - Our business is to build yours...

Sahip oldukları fikre tutku ile bağlı vizyoner girişimcilere, endüstri lideri şirketler yaratmak için destek oluyoruz. Girişimcilerin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için ihtiyaç duydukları sermaye, uzmanlık, operasyonel destek ve bağlantıları sağlıyoruz.

Tarvenn, özel sermayeli uluslararası bir yatırım ve danışmanlık firmasıdır. Faaliyetlerini Türkiye başta olmak üzere Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Asya ve Kuzey Afrika bölgelerinde sürdürmektedir. Bir Melek Yatırım Ağı, Girişim Sermayesi Fonu veya Girişim Hızlandırma Programı değiliz. Girişimlere kendi öz sermayemiz ile yatırım yapıyoruz. Bu yüzden HIZLI, ESNEK ve SONUÇ ODAKLIYIZ.

Akıllı Sermaye modelimiz ile şirketleşme ve kurumsallaşma sırasında ihtiyaç duyduğunuz sermayenin yanında tüm bilgi, tecrübe, operasyonel destek ve bağlantıları size sunuyoruz. Finans, hukuk, pazarlama, insan kaynakları gibi alanları, şirketinizin büyümesi sırasında bir yük olmaktan çıkarıyor ve iş yükünüzü azaltıyoruz. Düşük operasyonel maliyetler ile hızlı bir şekilde ticari olarak başarıya ulaşmanızı sağlıyoruz.

Girişimini büyütmek için sınırsız hevesle çalışabilecek vizyoner ekiplere, tohum ve erken aşamada yatırım yapıyoruz. Sektörden bağımsız, internet ve teknolojinin gücünden yararlanan ve değer yaratan tüm girişimler ile ilgileniyoruz.

Girişiminiz için sadece bir finansal yatırımcı değiliz, ortak bir hedefe koşan takım arkadaşıyız…

Girişim, Startup, Yatırım, Girişimci, Akıllı Sermaye, Girişimcilik, istanbul, start-up, mentor, yatırımcı, tohum yatırım, Smart Money, Akıllı Para, erken aşama yatırım, melek yatırım, tohum, erken aşama, inovasyon, melek yatırımcı, danışmanlık hizmetleri






Tarvenn Ventures and Advisors - Tarvenn Ventures and Advisors - Our business is to build yours...

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz