Selin Kılıç | Profesyonel Kalıcı Makyaj

Kalıcı Makyaj ile Daima Hazırsınız!


Selin Kılıç | Profesyonel Kalıcı Makyaj

Son yılların en gelişen sektörlerinden biri olan kozmetik ve güzellik dünyası, teknolojik yenilikleri bünyesine ekleyerek hanımlar için eşsiz çözümler sunuyor. Eskiden çözümsüz kalan, günü kurtaracak şekilde kapatılan cilt problemleri şimdilerde teknolojik ekipmanlar, eğitimli personeller alanında uzman kişiler tarafından yapılan kalıcı işlemler ile cilt adeta yenilenerek kusursuz bir görüntü kazandırıyor. Seyrek kaşlar, dudaklardaki minik şekil bozuklukları, dökülen kaşlar, kötü görünümlü dudaklar ve daha birçok güzellik sorunu yenilenen sistemler ve deneyimli eller ile anında müdahale edilerek eskisinden daha güzel hale getirilebiliyor. Güzellik ve tedaviyi bir arada sunan bu müdahaleler kişilerin görüntüsüyle birlikte ruh halini de tazeliyor.

Kalıcı makyaj teknolojisi güzellik sektörünün yükselen yıldızlarından biri kabul ediliyor. 3D kıl tekniği ile yapılan kalıcı makyaj, cilt hassas olduğu için özel ekipmanlarla büyük bir incelikle uzman tarafından yapılır. Kalıcı makyaj yaptıracak olan kişilerin cilt tipini, kaş, dudak yapısını inceleyen uzmanlar, kişiye özel uygulamalar yaparak tek tip işlemin önüne geçer ve doğal bir sonuç elde eder. Kalıcı makyaj bütün olarak yapıldığı gibi sadece belli bölgeye de uygulanabiliyor. Özellikle kalıcı eyeliner uygulaması en çok tercih edilenlerden. Zira uzun süren, büyük bir titizlik isteyen eyeliner sürme işlemi kısa sürede uzman eller tarafından yapılarak hanımların bakım süresini kısaltıyor. Çalışan kadınların kurtarıcı bu işlem daima güzel ve bakımlı görünmeyi sağlıyor. Kalıcı makyaj ve benzeri tüm uygulamalarda yüzdeki kusurları kapatıp, daha ideal bir görüntü yakalamak nihai amaç olsa da işlemin ana ekseninde “doğal görüntü” bulunuyor. Doğal güzelliği mikro işlemlerle öne çıkaran uygulamalar sonucunda kişi daha net bir görünüme kavuşurken aynı zamanda yaptırdığı bakım sayesinde ciltteki kötü etkileri gidererek sağlıklı bir cilde kavuşuyor. Üstelik uzmanlar işlem öncesi ve sonrası kontroller, dikkat edilmesi gereken detaylar gibi hususlar üzerinde durarak müşterilerine uzun ömürlü, kaliteli hizmet veriyor. Kalıcı makyaj, dudak dolgusu, dudak renginde değişiklik, kaş uygulamaları gibi işlemlerin hepsi mikro işlem kabul edilip özel ekipmanlarla yapıldığından gayet güvenilir ve mutlu eden işlemler sayılıyor.



Selin Kılıç kalıcı makyaj konusunda deneyimli ve eğitimli bir uzman olarak uzun yıllardır sektörde verdiği hizmetler ile bilinen, özel bir kliniğe sahiptir. Kalıcı makyaj Selin Kılıç için son yılların en çok sevilen trendlerinden biri şeklinde tanımlanıyor. Bakımsız, özensiz görüntüyü yıkan, uykusuz ve yoğun tempolarda dahi kadınların güzel görünebilmesini sağlayan Selin Kılıç; bugüne kadar hizmet verdiği müşterilerinden aldığı olumlu dönüşler, mutlu sonuçlar ile yükselen bir yıldız kabul ediliyor sektörde. Güvenle Selin Kılıç’a gelebilir, mutlulukla ayrılabilirsiniz. 








Anahtar Kelimeler : Kalıcı Makyaj, kıl tekniği ile kalıcı makyaj, kaş kontür, dudak kontür, kalıcı eyeliner, kalıcı kaş makyajı

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz