İnstagram Takipçi Siteleri - İnstagram Takipçi Hilesi - İnstagram Beğeni Hilesi

Instagram Takipçi Hilesi


Sosyal medyanın günümüzdeki atılımıyla sosyal platformlar büyük bir gelişimin içine girdi ve son zamanlarda hemen hemen her yaştan kullanıcıya ulaşmakla kalmayıp herkesin hayatının bir numaralı odak kaynağı oldu. Ülkemizde sosyal medya kullanımı ilk olarak Facebook ve Twitter ile popüler hale geldi. Bu iki platformu kıskandıracak seviyede başarılı olan ve hala daha bir çığ gibi büyümeye devam eden Instagram bunu sosyal medya anlayışındaki farklı yaklaşımına borçlu.
Görselliği odak noktası haline getiren ve paylaşımların hepsinin görsel yani video ya da fotoğraf olmasını mecburi kılan Instagram bu farklı tutumu sayesinde kısa sürede çok büyük kitlelerin ilgisini çekti ve insanların son gözdesi olarak zirvede yerini aldı. Tabi ki bu gelişmelerle birlikte Instagram platformunda popüler olma çabaları da boy göstermeye başladı.
Popülerlik yakalamış, belirli bir takipçi seviyesinin üzerine çıkmış kullanıcıların Instagram üzerinden para kazanması bile mümkün. Durum böyle olunca takipçi sayısını arttırmak adına sahte takipçiler oluşturulmaya başlandı. Ya da sadece takip amacıyla birbirini hiç tanımayan kullanıcılar birbirlerini takip etmeye başladılar.

Takipçi Hilesiyle Beğeni Kazanmak

İnsanların birbirleriyle sadece takipçi sayılarını arttırmak için takipleşmeleri açık bir şekilde hile olarak görülmese de aslında bir instagram takipçi hilesi sayılabilir. Normal şartlarda takipçiler tanıdık kişilerden, hayranlardan ya da herhangi bir şekilde irtibatımız olmuş/olan kişilerden oluşur. Bu bahsedilen kişiler ise ünlü kişilerin paylaşımları altına takipçi aradıklarını, takip karşılığında kendilerinin de karşı hesabı takip edebileceklerini yazıyorlar. Hatta bu durum için oluşturulmuş, herkesin birbirini takip etmesi amaçlanan gruplar bile var.
Durum böyle olunca, bu yöntem "Takipçi" kelimesinin sözlük anlamına uymadığı için hile statüsünde değerlendirmemiz çok yanlış olmaz. Eğer bu yöntemle takipçi kazanmayı düşünüyorsanız, ün kazanmış insanların paylaşımları altına bakarak sizinle aynı fikirdeki kişileri bulabilir ve onları takip etmeniz karşılığında onların takibini kazanabilirsiniz. Bu yöntemlere başka bir deyişle instagram beğeni hilesi de diyebiliriz.

İnternet Siteleri Üzerinden Takipçi Kazanmak

Bu yöntemimiz hile olduğu kesin ve aslında takipçi hileleri içinde en çok tercih edilenidir. Oldukça basit olan bu yöntem için size karşılıklı takip sağlayan internet sitelerini ziyaret etmeniz yeterlidir. Karşılıklı takip kavramını kısaca tanımlamak gerekirse; herhangi bir takipçi sitesine karşılıklı takip için onay verdiğiniz taktirde o site sizin hesabınız üzerinden istediği kadar hesabı istediği şekilde takip edebilir.
Kullanıcıların hesaplarının kontrolünü bu şekilde ele geçiren sitelerin mantığı sisteme giriş yapmış tüm hesapların birbirini takip etmesini sağlamaktır. Bu yöntem her ne kadar basit olsa da kazandığın instagram takipçi kadar hesap takip ettiğiniz için çok mantıklı değildir. Çünkü 3000 instagram takipçi kazanmak için siz de 3000 veya daha fazla kişiyi takip etmek zorunda kalırsınız. Bu nedenle hesabınıza dışarıdan bakıldığında hile olduğunun anlaşılması çok kolay ve olasıdır.

Takipçi Satın Alarak Takipçi Sayısını Arttırmak

İnternet üzerinden instagram Takipçi Hilesi etiketiyle arama yaptığınızda karşınıza ilk ve en çok çıkan yöntem budur. Instagram'ı ister iş amacıyla isterseniz de tanıdıklarınızı, çevrenizi takip etmek için kullanın, sahip olduğunuz takipçi sayınız size yetersiz geliyorsa ve arttırmak istiyorsanız en etkili ve eğlenceli yöntem olarak "Takipçi Satın Alma" yöntemini kullanabilirsiniz. İsminden de anlaşılacağı gibi yöntem aslında çok basit.
Takipçi satın alarak instagram beğeni hilesi yapmanıza olanak sağlıyor. Tek yapmanız gereken Instagram için takipçi satan bir internet sitesi bulup istediğiniz kadar takipçi satın almak. Bu tarz siteler legal olmamakla birlikte, her sitenin kendine has satış yöntemleri vardır. Bazı siteler satış esnasında sizden hesap kullanıcı adınızı ve şifrenizi ya da hesabınıza giriş yapmanızı ister. Bazı siteler ise bunlara gerek duymadan satışınızı gerçekleştirir.

Neden Takipçi Satın Alınır Ve Nelere Dikkat Edilmelidir?

Instagram'ın genel mantığına baktığımızda amaç her zaman ön planda kalmak, her zaman gündemde olmaktır. Hangi amaçla kullanırsanız kullanın fazla instagram takipçi barındırmanız, gündemde kalmanızı sağlar ve yükselmenizi kolaylaştırır. Instagram üzerinden ürettiğiniz bir ürünün satışını gerçekleştiriyorsanız, fazla takipçi sayınızın olması insanların sizin üzerinizde olumlu bir bakış açısı yakalamalarını sağlar.

Bu sayede satışlarınızı arttırabilir ve daha çok kazanç sağlayabilirsiniz. Bütün bunları yaparken tabi ki düşünmemiz gereken en önemli nokta güvenliktir. Takipçi satın alma işlemimizi gerçekleştirirken hesabımıza erişim için bilgilerimizi isteyen siteleri gözü kapalı güvenmemeli hatta kaynağını bilmiyorsak kullanmamaya çalışmalıyız. Hesabımıza erişimle ilgilenmeyen siteler diğerlerinden daha fazla güven vermektedirler.


İnstagram Takipçi Siteleri-İnstagram Takipçi Hilesi-İnstagram Beğeni Hilesi
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz