www.Bebek.Tv Anne-Babaların Güvenilir Bilgi Kaynağı

www.Bebek.Tv Anne-Babaların Güvenilir Bilgi Kaynağı:

Türkiye’nin hamilelik ve bebek videoları merkezi olma yolunda hızlı adımlar atmaya devam eden www.bebek.tv hamilelik, bebek bakımı, bebeklerde beslenme ve bebek gelişimiyle ilgili eğitici, eğlenceli ve özgün videolar üretip yayınlıyor. Bebek Tv anne-babalara kendi bebek videolarını yükleyerek paylaşma imkânı vermesiyle de dikkat çekiyor.



Bebek.Tv Anne-Babalara Yol Arkadaşlığı Yapıyor
Türkiye’de yılda yaklaşık 1.300.000 civarı doğum gerçekleşiyor. Bebek sahibi olan ailenin en büyük temennisi bebeklerinin sağlıklı şekilde dünyaya gelmesi ve tüm yönleriyle sağlıklı bir gelişim göstermesi. İşte böylesi bir dönemde internet tabanlı içerikler sunan www.bebek.tv güvenilir ve orijinal videolarıyla gebelik döneminden başlayarak bebek 3 yaşına gelene kadarki tüm aşamalarda uzman desteğiyle güvenilir bilgiler sunuyor; eğlenceli bebek videoları ve diğer içerikleriyle anne-babaların yüzlerini gülümsetiyor.

Kaç Haftalık Hamileyim?
Hamilelik öncesi, gebelik dönemi ve doğumdan sonraki dönemde özellikle ilk kez anne-baba olacak çiftlerin kafasında pek çok soru işareti oluşur. Gebe olduğunuzu öğrendiğinizde kaç haftalıkhamileyim sorusu ilk cevap aradığınız sorulardan biridir. Hamilelikte grip olan ve öksürük sorunu yaşayan pek çok annenin aklına hamilelikteöksürük bebeğe zarar verir mi sorusu takılmıştır. Hamilelikte beslenme nasıl olmalı, hafta hafta gebelik takibinde dikkat edilmesi gerekenler, bebek gelişimi ve bebek bakımıyla ilgili kafanızda oluşan pek çok soruya Bebek.Tv jinekologlar, çocuk doktorları, diyetisyenler, psikologlar ve diğer uzmanlar aracılığıyla güvenilir cevaplar veriyor.

Hüseyin Esen: Bebeklere değil anne-babalara ulaşmak istiyoruz
Daha önce Milliyet Gazetesinde Reklam Grup Başkan yardımcılığı ve çeşitli internet projelerinde yöneticilik yapmış olan ve yaklaşık 1,5 yıllık babalık geçmişiyle projenin sahibi olan Hüseyin Esen Bebek.Tv portalıyla bebeklere değil anne-babalara ulaşmayı hedeflediklerini vurguluyor. Bebeklerin erken yaşta ekran bağımlısı olmasını kesinlikle tasvip etmediğinin altını her fırsatta çiziyor.

Türkiye’nin Bebek Portalı: www.bebek.tv
Bebek.Tv bünyesinde Türkiye’nin önde gelen uzmanlarının videolarını barındırıyor. Jinekolog Dr. Fatih Esen’in anlatımıyla Hafta Hafta Gebelik; Diyetisyen Serpil Bozkurt Doğanay’ın anlatımıyla Hamilelikte Beslenme ve Bebeklerde Beslenme; Uzman Klinik Psikolog & Psikiyatrist Rüveyda Çelenk Yılmaz’ın anlatımıyla Hamilelikte Psikoloji bunlardan bazıları. Feride Esen’in Söz Annede kanalında yayınlanan kısa ve eğlenceli videolarsa Facebook’ta yüzbinlerce anne tarafından beğeniyle izlenerek fenomen olmuş durumda.


Anne-babaların da kendi bebeklerinin videolarını www.bebek.tv adresine yükleyerek kendi kanallarını kurma imkânı vermesiyle Bebek Tv Türkiye’de bebek videoları denince akla gelen ilk mecra olma yolunca hızla ilerlerken yeni nesil anne vloggerların da buluşma noktası haline geliyor.

Web Adresimiz : https://bebek.tv
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz