KARAKOÇ NAKLİYAT

 KARAKOÇ NAKLİYAT

Karakoç evden eve nakliyat uzun yıllardır işini profesyonel bir şekilde yapan nakliye firmasıdır. Karakoç’in her noktasında ve ulaşılabilecek her yere eşyalarınızı büyük bir özveri ve güvenle taşımaktadır.  Karakoç’dan Türkiye’nin dört köşesine hizmet götüren firmamız tüm gerekli önlemleri alarak görevini en iyi şekilde yapmaktadır.  Günün her saati 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz.



Alanımızda en mükemmeli olmaya gayret ediyoruz.  Son model araçlarımızla, asansörlü eşya transferi hizmetimizle nakliye işini gerçekleştiriyoruz. Karakoç taşımacılık olarak siz istediğiniz her an yanınızda olacağımıza söz veriyoruz. Kaliteli ekipmanlarımız ve son sistem ambalajlama sistemlerimizle taşıma işlemini gerçekleştiriyoruz.  Bu şekilde eşyalarınızın zarar görmesini en aza indiriyoruz. Olabilecek her türlü hasardan firmamız sorumlu olacağını hatırlatmak isteriz.Balıkesir şehrinde garantili ve sigortalı taşımacılık dendiğinde hemen akıllara Karakoç Nakliyat’ın geldiğine çok eminiz. Sizin emanetiniz bizim emanetimizdir gözüyle bakıyoruz. Balıkesir evden eve nakliyat ile aklınız eşyalarınızda kalmasın.  İşinde uzman ekibimizle ücretsiz montaj ve demonteleme işleri ile eşyalarınızı nasıl bulduysak tekrar aynı şekline getiriyoruz. Yeni mekânınızda istediğiniz yere yerleştiriyor, gözlerinizin içinde mutluluğu görmek istiyoruz. Eşyalarınızın hassasiyetine göre yükleme işlemi yaptıktan sonra en kısa sürede taşıma işlemini sonlandırıyoruz. Kaliteli hizmetin Karakoç evden eve nakliyat olduğunu biliyor ve kendimizi işimize bu şekilde adapte ediyoruz. 
Geniş ve büyük araçlarımızla tüm eşyanızı tek seferde belirtilen adrese teslim ediyoruz. Taşıdığımız tüm eşyaya yeni alınmış gibi tüm özeni gösteriyoruz. Çünkü tek tek hepsinde sizin alın terinizin olduğunu biliyoruz.  Karakoç nakliyat adı altında resmi internet sitemizin iletişlim bölümünden bizimle irtibata geçip size uygun günleri belirtip bizden randevu alabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz size her konuda yardım edecektir. Karakoç nakliyat olarak fiyatlarımızda Türkiye standartlarında olup çok uygundur
Karakoç nakliyat’ın en önemli unsuru taşıma işleminden önce evinize veya işyerinize gelerek gerekli eşya analizini yaptıktan sonra taşıma işlemini gerçekleştirir.  Taşıma işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşı karşıya kalınmasını istemez.  Balıkesir Taşımacılık hizmeti verdiğimiz ilk günden beri çizgimizi hiçbir şeklide bozmadığımızdan sizden gelen yoğun taleplere bir kez daha teşekkür ederiz. 
Aşağıdaki iletişim kanalları aracılığıyla bizlere 7 gün 24 saat rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Telefonumuz >>> 0 533 366 79 76
Adresimiz >>> Yıldırım Mah. Cumalı Sok. No:3/H 10020 Balıkesi
E-posta adresimiz >>> info@karakocnakliyat.com.tr
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz