Firsatlistesi.com' da Kış Kampanyaları Başladı


Firsatlistesi.com, Internetteki kadın giyim, çanta, gözlük,parfüm,ayakkabı,spor ayakkabı, ev ve mutfak ürünleri, küçük ev aletleri, elektronik, bilgisayar-notebook ve akıllı telefon kategorilerindeki kampanyaları bir araya toplayarak ziyaretçilerine en güncel kampanyayı her zaman öncelikli olacak şekilde sunar.

Anasayfası her 10 dk da bir değişen firsatlistesi.com'a yaklaşık her 2 saatte bir de yeni bir kampanya eklenir. Bu güncelleme hızı sayesinde o gün yeni çıkan hiç bir kampanyayı kaçırmaz aradığınız marka ve ürünleri tüm siteleri kontrol etmeden tek bir noktadan kontrol edebilirsiniz.

Firsatlistesi blog adresinde de moda, güzellik,sağlık, dizi-film ve astroloji kategorilerinde en güncel içerikleri bulabilir alışveriş yaparken bir yandan da deneyimi bloggerların tavsiyelerine ulaşabilirsiniz.

Sayfa ziyaretçileri üye olmadan beğendikleri ürünü favorilerine ekleyebilir ve kampanya tamamlanıncaya kadar ürüne ulaşabilirler.

Firsatlistesi.com' a üye olan kullanıcılar bu ay 1 adet bordo çanta ya da Duracell şarj cihazından birine sahip olabilecek; tek yapmanız gereken çok kısa bir formu doldurarak üye olmak.
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz