Eşyalarınızı, El Emeği Ürünlerinizi Güvenle Satın Dropshipping Yapın

       www.gittibu.com evden küçük çaplarda iş yapmak isteyen amatör girişimciler, emekliler, ev hanımları, öğrencilerin firma kurmaksızın, muhasebeci tutmaksızın internet üzerinden peşin veya taksitle güvenli satış yapabilmelerini sağlayan bir alt yapı sunar.

www.gittibu.com yeni bir pazaryeridir. Üye olduğunuzda hızlı ve ücretsiz bir mağazanız olur hesabınıza derhal bir sanal POS bağlanır ve binlerce ürünü XML ile girebileceğiniz bir güvenli ödeme sistemi derhal hizmetinize sunulur.

Satış olursa komisyon kesintisi düşüldükten sonra kalanı banka hesabınıza yatırırız. Satıştan önce hiçbir masrafınız olmaz.

Yasalara uygun ve 20 TL ve üzeri ürünler kabul edilmektedir. Yeni veya kullanılmış ürünler, hatta hizmet dahi satabilmek mümkündür. Bazı özel ürünleriniz için müşteri kredi kartına 12 aya kadar taksit bile yapabilirsiniz. Müşteriniz kredi kartına taksitle öder, siz paranızı peşin alırsınız.

GittiBu SEO altyapısı güçlüdür. Facebook'ta 167.000 gerçek üyeden oluşan bir gurubu bulunmaktadır. İlanlarınız Google bir gün sonra da ilk iki sayfada görünür olur. Siteyi kullanım basittir kolay öğrenirsiniz. Hem İngilizce hem de Türkçe çalıştığından yabancılara kolayca satış yapılabilir.

• Gittibu; alıcının sizden kredi kartı ile peşin veya vadeli ürün alabilmesini sağlar
• Kargo takibi, hem alıcı hem de satıcıyı garanti altına alır.
• Taraflar birbirlerinin sahtekâr olmadığından emin olurlar
• Gittibu da ilan vermek ücretsizdir. Ürün satılırsa makul bir yüzde ödersiniz

https://www.gittibu.com/

Anahtar Kelimeler : internet satış, alışveriş siteleri, online alışveriş, internet alışveriş, ikinci el satış

Eşyalarınızı, El Emeği Ürünlerinizi Güvenle Satın Dropshipping Yapın

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz