Antalya Limon Ağacı Diyet ve Güzellik Merkezi

Klasik cilt bakımı, esas olarak her insanın kesinlikle her ay düzenli olarak yaptırması gereken önemli bakımların en başında gelmektedir.

Cilt bakımları genellikle 1,5 – 2 saat sürmektedir. Ve çok basit bir işlemdir. Bu nedenle mutlaka ayda bir cildinizi temizletmenizi öneriyoruz. Cilt üzerinde yer alan doku kendisini 28 günde bir kez yenilediği için mutlaka ayda 1 kere doğru bakımın yapılması cilt için çok iyi olacaktır.

Sonradan oluşabilecek olası cilt problemlerininde önüne geçmiş oluyorsunuz.​

Unutmayın yüzümüz en önemli organdır. Nereye bakarsanız bakın, göreceğiniz ve saklayamayacağınız ilk yer yüzünüzdür!

​Cilt üzerinde biriken ölü tabakayı temizleyip komedon ve sivilcelerden arındırma işlemidir.​

Cildimizi dış etkenlerden ve yer çekimine karşı koruma açısından cilt bakımının önemli bir etkisi vardır.Cilt elastikiyetini arttırma,nem dengesini koruma,yenilenme,arınma ve canlandırma cildimizin rutin ihtiyacıdır.Düzenli olarak ayda bir yapılması gereken bir bakımdır.

Uygulanan profesyonel bakımların ardından ev devam ürünleriyle desteklenmelidir.Bu aşamada ürün seçimi önem arz etmektedir.

Hayat boyu gözlemlenen akne,leke,anti aging,gözenek sıkılaştırma,rozase,kuruluk,hassasiyet,kılcal damar,cilt canlandırma,koyu lekeler vb. gibi cildin tüm problemlerinde profesyonel medikal ürünlerle sonuca konforlu bir şekilde ulaşılabilir.

Tek seans yeterli midir?
Tek seansta cildinizdeki farkı hissedersiniz fakat yeterli değildir.Aylık düzenli bakım ve ev bakım ürünleriyle desteklemeniz gerekmektedir.

Cilt bakımından sonra kızarıklık veya iz kalır mı?
Cilt hassasiyetine göre kişiden kişiye değişebilir.Hafif pembeleşme görülebilir ve sosyal hayatınıza hemen dönebilirsiniz.

Ne kadar sürer?
Uygulamalarımız cilt problemine göre 45 dk.ile 1,5 saat arası değişmektedir.

İnce çizgi ve kırışıklığım cilt bakımıyla geçer mi?

Düzenli cilt bakımı ve özel anti aging özel bakımlarla gözle görülür şekilde düzelmeler olur.




Antalya Limon Ağacı Diyet ve Güzellik Merkezi
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz