Dema Denizcilik - Deniz İskeleleri ve Kıyı Düzenlemeleri


Dema Ahşap ve Denizcilik

Dema Ahşap ve Denizcilik olarak yaptığımız tüm çalışmaların profesyonel bir şekilde yönetilmesini ve bu sayede herhangi bir sorun yaşanmadan sonuç alınmasını sağlıyoruz. Günümüzde yapılan tüm işlemlerimizde, geçmişin vermiş olduğu deneyimlerimizi teknolojik gelişmelerle destekleyerek başarılı sonuçlar alıyoruz. Bu kapsamda verdiğimiz hizmetin kaliteli olmasını sağlarken aynı zamanda ilerleyen dönemlerde herhangi bir sorunun ortaya çıkmamasını da garanti altına almış oluyoruz. Firma olarak yaptığımız tüm çalışmalarda azami dikkat göstererek herhangi bir aksaklığın yaşanmasının önüne geçiyoruz. Bu kapsamda sizlere birçok konuyla ilgili olarak yardımcı oluyoruz.

Deniz İskeleleri

Dema Ahşap ve Denizcilik olarak deniz iskelesi ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. Yaptığımız çalışmalarda her türlü demir ve çelik iskelete sahip olan iskelelere sahip olmanızı sağlarken aynı zamanda birçok alt hizmeti de sizlere sunuyoruz. 
İskeleler çeşitli amaçlara göre kullanılabildiğinden dolayı ihtiyacınız olan şeye göre hazırlıklar yapıyoruz. Bu kapsamda iskele yapım aşamasında birçok farklı adımı takip ederek sorunsuz bir iş teslimatı gerçekleştiriyoruz. İlk olarak keşif hizmeti sağlayarak iskele yapıl sürecini başlatıyoruz. Bunun sonrasında zemin etüt işlemleri yapılarak genişlik ve derinlik tespiti yapılmaktadır. Sonrasında ise altyapı, üstyapı ve inşaat kontrüksiyon malzemeleri temini yapılmaktadır. Malzeme temininden sonra ise iskele kaynak ve kurulumu yapılarak işlem tamamlanmaktadır. 

Bununla birlikte Dema Ahşap ve Denizcilik olarak kurulum sonrasında uzun dönem bakım ve temizleme konusunda da sizlere destek vermeye devam ediyoruz. Tüm bu işlemlerde profesyonel kadromuzla birlikte son teknolojiye sahip olan ekipmanlarımızı kullanıyoruz. Gerek iskele yapımı aşamasında gerekse sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşmamanız için tüm yapılan işlemleri uzman kişiler tarafından tekrar kontrol ettirerek, yapılan işlemlerden emin oluyoruz. 

Kıyı Düzenlemeleri

Sahil temizliği ve düzenlemeleri ihtiyaçlarınıza da profesyonel destek sağlıyoruz. Temizlik ve düzenleme işlemlerinde keşif ve projelendirme işlemlerini yaptıktan sonra araç ve makine temini sağlayarak uygulama işlemine geçiyoruz. Uygulama sırasında özellikle doğal hayatın herhangi bir zarar görmemesi adına oldukça geniş çaplı önlemler alıyoruz.

Kıyı derinlik düzenlemesi işlemlerinde ilk olarak plaj alanı temizliği yapılarak ardından taş ve kaya arındırma işlemlerine geçilmektedir. Bunun sonrasında dönemsel temizlik ve kıyı sualtı temizlik işlemleri yapılmaktadır. Ayrıca isteğiniz doğrultusunda deniz temizliği işlemlerinizde yapılmaktadır.
Kıyı düzenlemeleri sırasında özellikle firma olarak Beyaz Quartz Kum tavsiye ediyoruz. Özel olarak işleme sonucunda elde edilen özel bir kum olmakla birlikte aynı zamanda görüntü ve kullanım açısından da oldukça elverişlidir. Özellikle kum basma işlemlerinde otel ve sahil işletmeleri tarafından oldukça yaygın bir şekilde talep edilmektedir. Dema Ahşap ve Denizcilik olarak ihtiyacınız olan ya da istediğiniz her türlü kumu sizler için temin ederken birçok ihtiyacınıza da profesyonel çözümler üretiyoruz. Bu sayede ihtiyacınız karşılanırken aynı zamanda ilerleyen dönemlerde herhangi bir sorunun çıkmamasını da garanti altına almış olacaksınız.


Dema Denizcilik - Deniz İskeleleri ve Kıyı Düzenlemeleri

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz