Tokat Doğa Özel Güvenlik | Özel Güvenlik Görevlisi Olmak İster misiniz?

Özel Güvenlik Nedir?


Özel Güvenlik gerçek ve tüzel kişilere ait yaşam, zilyetlik, işletme yönetimi ve mülkiyet haklarını ve hürriyetlerinin saldırıya uğramaması amacıyla kamu güvenliğini tamamlayan güvenlik ve koruma hizmetlerine özel güvenlik denmektedir.

Özel Güvenlik Yetkileri Nelerdir?

Özel Güvenlikler toplumsal düzenin sağlanması hususunda yasaların tanımış olduğu yetki ve yükümlülükler çerçevesinde hizmet sunmaktadır. Özel Güvenlik hizmetlerinin kapsamı yine yasalara ve yönetmeliklerle belirlenmekte ve bu bağlamda özel hizmet vermek amacıyla kurulan şirketimiz Tokat Doğa Özel Güvenlik şirketimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Tokat Doğa Özel Güvenlik şirketimiz ile sizlerde silahlı güvenliksilahsız güvenliksilahsızdan silahlı güvenlik görevlisi olma gibi birçok eğitimden profesyonel kadromuz ve eğitmenlerimiz'den eğitim alarak kendinizi geliştirebilir ve hayallerinizde ki özel güvenlik ünvanını alabilirsiniz.

Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve Özel Güvenlik Yenileme Eğitimlerinde Tokat'ın Lideri olan Doğa Özel Güvenlik ile sizde hemen eğitim alabilirsiniz.


Telefon : (0356) 212 11 11
Adres : Gülbaharhatun Mh. Gazi Osman Paşa 9. Sk. No:2/2 - Merkez/TOKAT

Tokat Doğa Özel Güvenlik | Özel Güvenlik Görevlisi Olmak İster misiniz?

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz