SBZ Textile - Denizli Toptan Tekstil


Sbz Textıle
Tüm dünyada çeşitli alanlarda çalışmalar yapan toptan ev tekstil ürünleri, Türk havlu üreticisi ve tüccarı olan Sbz Textıle her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Yaptığı çalışmalarla ismini hem ülkemizde hem de dünyada duyurmayı başaran firma her geçen gün çalışmalarını daha geniş sahalara ulaştırmaktadır. Bir numaralı havlu üreticisi olmasının yanında ülkemizi de dünyada temsil etme potansiyelini elinde bulundurarak, çalışmalarında asla kaliteden ödün vermeden hizmetlerine devam etmektedir. Denizli promosyon havlu ve diğer üretimini yaptığı ürünleri ülkemizde ve %100 pamuktan üreterek kaliteli ürünlerin elde edilmesini sağlamaktadır. 

Otel ve spa havlusu başta olmak üzere birçok farklı ürünün üretimini sağlayarak hizmet vermeye devam etmekle birlikte aynı zamanda ülkemizin ismini dünyaya duyurmaktadır. Denizli merkezli olan Sbz Textıle, aynı zamanda bu alanda birçok yeniliğin de sektöre girmesine ön ayak olmuştur. Özellikle ürettiği ürünlerde kullandıkları özel yöntemeler sayesinde sektörde yeni bir canlanma sağlamıştır. Bu durum aynı zamanda hazırlanan ürünlerin ipeksi bir yumuşaklığa ve mükemmel bir kaliteye sahip olmasını sağlamaktadır.

Denizli havlu bornoz üreticileri tarafından yakından takip edilen Sbz Textıle, yaptığı tüm işlemlerde öncü olmanın bilinciyle hareket etmektedir. Bu kapsamda tüm icraatlarında bir lider edasıyla işlemlerini yapmakta ve diğer daha küçük ölçekli üreticilere cesaret vermektedir. Sadece havlu üretiminde değil bornoz, bebek ve çocuk ürünleri gibi birbirinden farklı ürünlerinde üretimini yaparak ihracatını yapmaktadır. Bu kapsamda incelendiğinde genellikle ünlü toptancılar, pazar zincirleri ve otel toptancıları tarafından oldukça büyük alımlar yapılmaktadır. 
Toptan havlu ve bornoz sektöründe genellikle toptancılarla çalıştığı için fiyatlandırma konusunda oldukça düşük seviyeleri belirlemek durumunda olduğunun farkında olarak hareket eden Sbz Textıle, aynı zamanda denizli toptan plaj havlusu üretimi de yaparak kaliteden de asla ödün vermemektedir. Bu kapsamda kaliteli ürün yelpazesini en uygun fiyat politikasına uygulayarak hem toptan alan firmaları hem de bu firmaların satışları ya da kullanımlarında ki insanların memnun olmaları sağlanmaktadır.

Ucuz toptan havlu sayesinde genellikle otel toptancılarına hitap eden firma aynı zamanda direkt olarak da birçok büyük otelle açalışmalar yapmaktadır. Toplu siparişlerle birlikte kaliteli malzemeleri kullanarak en uygun fiyata satışının gerçekleşmesiyle birlikte hem müşterisini hem de müşterisinin hizmet alanında kullandığı kaliteli ürünler sayesinde onların da müşterisini memnun etmektedir. Faaliyetlerinin tamamında uzman kadrosuyla birlikte hareket eden Sbz Textıle, bu anlamda herhangi bir sorunun ortaya çıkmamasını sağlamaktadır. Özellikle bebek ve çoçukhavlu bornoz üretimi sırasında kullanılan tüm ürünlerin tek tek gözden geçirilmesine ve herhangi bir sorunun ortaya çıkmamasına gayret göstermektedir. 

Denizli toptan silikon yorgan üreticileri tarafından da yakından takip edilen firma aynı zamanda birçok alanla ilgili olarak ürünlerin üretimini yapmaktadır. Özellikle toptan ucuz peştamal üretimi yapması bu anlamda güzel bir örnek olacaktır. 


SBZ Textile - Denizli Toptan Tekstil


Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz