Gemi Tehlikeli Madde Envanteri | Asya Hazmat Expert

Asya Hazmat Tehlikeli Madde Raporlama Hizmetleri olarak 2020 yılında 500 groston ve üzeri gemilerde bulunması zorunlu olan Tehlikeli Madde Envanteri (Inventory of Hazardous Materials-IHM) raporunuzu uluslararası sertifikalı Approved Hazmat Expert uzmanlarımız tarafından hazırlıyoruz.

IMO (Uuluslararası Denizcili Örgütü)' nun 2009' da yılında hazırladığı henüz yürürlüğe girmemiş olan Hong Kong Konvansiyonun destekçisi niteliğindeki AB'nin 2013 yılında yürürlüğe soktuğu Gemi Geri Dönüşüm Düzenlemesi 31 Aralık 2018' den itibaren AB bayraklı tüm yeni inşa gemiler ve 31 Aralık 2020'den itibaren de AB liman ve demir sahalarını ziyaret edecek tüm 500 groston üstü gemiler için onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir Tehlikeli Madde Envanteri (Inventory of Hazardous Materials-IHM) bulunması zorunluluğu getirildi.

Akredite Laboratuvarımız ile profesyonel bakış açısına sahip Tehlikeli Madde Envanteri hazırlama yetkisi olan uzmanlarımızca (Approved Hazmat Expert) uluslararası düzenlemelere ve standartlara uygun şekilde Tehlikeli Madde Envanteri hizmeti veriyoruz. Hazırlamış olduğumuz Tehlikeli Madde Envanterinizin her yıl güncellenmesi (sörvey denetiminde) ve 5 yıl aralıklarla değerlendirilmesi de hizmet kapsamımıza girmektedir.

Tehlikeli Madde Envanter (Inventory of Hazardous Metarials / IHM) alanındaki hizmet kalitemiz de öncelikli kriterlerimiz insan sağlığı ve çevre odaklı gemi geri dönüşümünün gerçekleştirilmesidir.

Ayrıca konusunda uzman ve tecrübeli kadromuz ile gemilerde tespit edilen asbestli malzemelerin söküm ve bertarafını gerçekleştiriyoruz.

Asbest analizi, asbest sökümü, asbestli atık bertarafı ve Gemi Tehlikeli Madde envanter raporu (Inventory of Hazardous Materials-IHM) hazırlatmak için bizi arayınız .

Anahtar Kelimeler : Gemi tehlikeli madde envanter raporu,Inventory of Hazardous Materials,gemi asbest sökümüGemi Tehlikeli Madde Envanteri

https://asyahazmat.com/


Gemi Tehlikeli Madde Envanteri | Asya Hazmat Expert
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz