Vepa Silapov | Burun Estetiği


Burun Estetiği

Gelişen teknoloji ile birlikte insanların kendilerine daha fazla ilgi göstermeye başladığını söyleyebiliriz. Özellikle kadınların kendilerine olan ilgilerinin artmasına yardımcı olarak aynı zamanda daha güzel bir görünüme kavuşmalarını sağlamaya başlanmıştır. Bu çerçevede yapılan estetik operasyonları sayesinde insanların kendilerine olan öz güvenleri artarken aynı zamanda herkes tarafından daha güzel bulunmanın da tadını çıkarmaya başlamaktadırlar. 

Estetik operasyonlarının yaygınlaşması ve bu işlemlerin oldukça faydalı bulunmasıyla birlikte birçok konu ile ilgili olarak çeşitli işlemlerin yapılması sağlanmaktadır. İnsanların genellikle tıbbi bir gerekçe ile ya da tamamen kusursuz bir görünüş elde etmek amacıyla yaptırdıkları bu operasyonlar sayesinde bambaşka bir görünüm elde ettiklerini söyleyebiliriz. Bu operasyonların arasında en fazla talep gören ise "Burun estetiği" olmakla birlikte aynı zamanda en fazla dikkat çeken kısımda bu alan olmaktadır. İnsanların, bakıldığında ilk dikkat çeken uzvu burunları olduğundan dolayı bu alanın oldukça güzel görünmesi için çeşitli çalışmaların yapıldığını söyleyebiliriz. 

Rinoplasti operasyonu ile buruna verilen kalıcı şekil değişikliğinin insan üzerinde oldukça büyük etkisi olmaktadır. Bu operasyonların ardından kısa sürede iyileşme evresine girilmesinin yanı sıra oldukça basit operasyonlar olarak değerlendirilmesi, insanlar arasında ki talebin de artmasına neden olmuştur. Bu durum aynı zamanda yapılan ameliyatların sayısının artmasına neden olmakla birlikte bu alanda görev yapan doktorlarında aralarında bir sıralamanın oluşmasına da neden olmuştur. Özellikle bu alanla ilgili yeni branşlaşmaların ortaya çıkması sağlanmış ve bu alanlarla ilgili doktorların başarılı çalışmalarının ardından daha fazla talep edilen doktorların sayısının da azaldığı görülmüştür.

Bu alanda operasyon yapmalarına rağmen yaptıkları çalışmaların başarılı olmadığı görülen doktorlardan uzak durulurken Op. Dr. Vepa Silapov gibi alanında uzman bir doktorun da daha fazla talep edilmesi söz konusu olmuştur. Bu noktada karar verilirken yapılan ilk iş, ameliyatı gerçekleştirecek olan doktorun referansları kontrol edildiği için geçmiş dönemlerde yapılan operasyonların da oldukça büyük önemi olduğu görülmektedir. Bundan dolayı bu alanda başarılı çalışmaların altına imza atmamış olan ya da istenilen verimin ortaya çıkmasını sağlayamayan doktorların daha az tercih edildiği gözlemlenmektedir.



Vepa Silapov | Burun Estetiği 
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz