Anadolu Jet Uçak Bileti | Hotel Finder

Anadolu Jet Uçak Bileti


Ekonomik Anadolu Jet uçak bileti için 5 uçakla hizmet vermeye başladığı 2008 yılından günümüze kadar geçen süre içinde filosunu 39 uçağa çıkarmayı başarmıştır. ucuz fiyatlı uçak biletleri sunması nedeniyle de doluluk oranı %85 düzeyine yükselmiştir. ‘Uçmayan kalmasın’ sloganıyla işe başlayan ve günümüzde de aynı sloganla çalışmaya devam etmektedir. Geçtiğimiz 10 yılda, 73 milyon yolcu taşıyan firma kalitesinden ödün vermiyor. Filosunda 39 adet B737-800 bulunan firma, daha iyi hizmet vermek için filosunu genişletiyor. Şu anda Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin 69 noktasına yolcu taşımaktadır. Şirket Türk Hava Yolarının alt markası durumunda bulunması nedeniyle TK 7000’li kodlarını kullanmaktadır.

Anadolu Jet Rezervasyon


Hotel Finder'den güvenli bir şekilde kolayca online Anadolu Jet rezervasyon yapabilirsiniz. Havayolunun hedefi ücretsiz ikramlarıyla değerli misafirlerine ayrıcalıklarını hissettirmek, Anadolu'nun misafirperverliğinden havada da taviz vermemek olarak belirtilen firma, Anadolu’nun birçok noktasına tamamı ekonomi sınıfı koltuklardan oluşan koltukları ve sürekli büyüyen filosu ile hizmet vermektedir. Uygun Fiyata Anadolu Jet Uçak Bileti Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Denizli, Diyarbakır, Edremit, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İzmir, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Nevşehir, Ordu/Giresun, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Trabzon, Van gibi birçok Anadolu kentine ekonomik olarak uçmanızı sağlayan şirket, 4 Eylül 2008 tarihinden itibaren KKTC Ercan Havalimanı’na da seferleri hizmete girmiştir.

Anadolu Jet Kampanya

Anadolu Jet ekonomik uçuşlar sağlamakla birlikte, THY ile aynı kalitede uçaklar ile uçuş yapmaktadır. Anadolu Jet kampanya ve uçuşları web sitemizden takip edebilirsiniz. Anadolu Jet promosyon ve ucuz uçuşlar için Hotel Finder.

Hotel Finder havayollarının promosyon ve kampanyalarını sorgulayarak, en uygun uçuşları sunar. Hotel Finder e üye olmanız durumunda kampanyalardan haberdar olup uygun uçak bileti fırsatlarımız ile daha uygun fiyatlara uçma imkanına sahip olursunuz. Dilediğiniz zaman destek servisimiz den yardım alabilirsiniz.


Anadolu Jet Uçak Bileti için : https://www.hotelfinder.com.tr/anadolujet

Anadolu Jet Uçak Bileti | Hotel Finder
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz