PUZZLE PSİKOLOJİ SAKARYA DANIŞMANLIK MERKEZİ


Puzzle Psikoloji Sakarya Danışmanlık Merkezi; Psikolog Mert PIRILDAR ve Psikolog Burak UYSAL tarafından kurulmuştur. Sakarya İlinde hizmet vermektedir. Puzzle Psikoloji ekibi çeşitli psikolojik testler, ölçekler ve envanterler uygulamakta ve psikoloji biliminin ışığında hareket etmektedir.  Psikolojik ve pedagojik danışmanlık alanında danışanın faydasını merkez alarak çalışmalarına devam ederken ekip olarak devamlı gelişim ilkesini unutmamakta ve Dünyada ve Türkiye’deki bilimsel yenilikleri takip etmektedir.  

Puzzle Psikoloji Sakarya Danışmanlık Merkezi’nin Hizmet alanları:
ü  Bireysel Psikolojik Danışmanlık (Depresyon, Kaygı Bozuklukları, Öfke Problemleri, Panik Atak, Uyku ve Yeme Bozuklukları, Fobiler, Takıntılar, Travmalar, Yaşamsal Problemler vb.)

ü  Çocuk ve Ergen Danışmanlığı (Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Takıntılar, Davranış Bozuklukları, Öğrenme Güçlükleri, Uyku ve Yeme Bozuklukları, Bağlanma Problemleri, Özgüven Problemler, Akran ve arkadaş Sorunları, Akademik Problemler, ergenlik çatışmaları vb.)

ü  Aile Danışmanlığı (Aile Çatışmaları, Boşanmalar, Yaşamsal Değişiklikler, Çift Problemleri vb.)

ü  Kurumsal Danışmanlık (Şirket Eğitimleri ve Seminerler, Motivasyon ve Verim Arttırma, Kişilik Tanıma Testleri, çeşitli ölçekler vb.)

ü  Okul Danışmanlığı (Kreş ve Anaokulu, İlköğretim, Orta Öğretim, Lise Seminerleri ve profesyonel Psikolojik ve Rehberlik hizmetleri)

ü  Eğitim ve Öğrenci Koçluğu (Öğrenci Kariyer Planlama, Akademik Problemler, Okul Stresi, Sınav Stresi, Sınav Kaygısı, Gelecek Kaygısı, Motivasyon Arttırma, Ders Çalışma Teknikleri, Zaman Yönetimi vb.)

Puzzle Psikoloji; Sakarya’da ilk olarak GETAP (Gelişim Takip Programı) uygulamalarına başlamıştır.  GETAP (Gelişim Takip Programı) bilimsel olarak hazırlanmış bir zekâ geliştirme programıdır. Zekanın bileşenleri olan dikkat, bellek, konsantrasyon, mantık -muhakeme ve işlem hızının gelişimine etki eden çeşitli uygulamaları içeren GETAP; 4 yaş itibariyle uygulanmaya başlanmaktadır. Kişiye özel olarak entegre edilmekte ve çeşitli yaş gruplarına göre uygulamalar farklılık göstermektedir. GETAP başta dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, öğrenme güçlükleri ve davranış bozuklukları gibi problemlerde fayda sağlamaktadır. Program başlangıcından itibaren yapılan uygulamalar raporlanmakta ve ortaya çıkan gelişim raporlar sayesinde somut olarak gözlenmektedir.


Anahtar Kelimeler: sakarya psikoloji, adapazarı psikoloji, sakarya psikolog, Adapazarı psikolog, sakarya pedagog, adapazarı pedagog 


PUZZLE PSİKOLOJİ SAKARYA DANIŞMANLIK MERKEZİ
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz