Ekonomik Ev Temizliği

Ev temizliği

Tüm hayatımızı geçirdiğimiz evlerimiz daima temiz ve ferah bir şekilde olmalıdır. Böylece sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürebiliriz. Günümüzde ev temizliği konusunda kaliteli çözümler sunan birçok firma vardır. Şimdiler de iş hayatının hareketlenmesi nedeniyle ev temizliği yapamayan insanlarda bu firmalardan yardım alırlar.

Ev temizliği çeşitleri nelerdir?

Ev temizliği çeşitlendirilirken temizliğin yapılacağı alan ve temizlenecek detaylara göre şekillenmektedir. Örneğin boş daire temizliği ve inşaat sonrası temizlik temizlenecek alana göre örnek verirken geçerlidir. Ancak detaylı ev temizliği ve buharlı ev temizliği gibi örnekler ise temizlenecek eşya ve detaya göre çeşitlendirmeye örnektir.

Ev temizliği Fiyatları

 Ev temizliği fiyatları Temizlenecek alanın büyüklüğü, eşya yoğunluğu ve temizlenecek eşyaya göre değişmektedir. Kabaca 100 tl ile 500 tl arasında değişmektedir. Örneğin 2+1 eşyalı 80 m2 daire temizliği 150 - 160 tl gibi bir fiyat verilmektedir. Koltuk yıkama halı yıkama gibi faktörler devreye girdiğinde ise bu fiyat 300 - 400 tl seviyesine gelmektedir. Bu fiyatlar evinize getirilecek makine ve personel sayısındaki artıştan dolayı fiyatları etkilemektedir.




Ekonomik Ev Temizliği

 


Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz