Demirdöküm Kombi Servisi Beylikdüzü

Demirdöküm servisi her mevsim için en kaliteli servis hizmeti ve uygun servis ücretleri ile yanınızda. Kış ayları için ağırlıklı demirdöküm kombi, yaz aylarında ise demirdöküm klimalarınız için her türlü bakım, montaj, onarım, arıza tesbiti ve arıza tamiri,  kombi kart tamiri, klima gaz dolumu ve orijinal yedek parçaları ile en uygun demirdöküm servis fiyatı hizmeti sunuyoruz. Beylikdüzüdemirdöküm servisi 0212 876 0 888.

Demirdöküm yoğuşmalı kombi bakımı;

Kombileri iki farklı grup da toplar isek çalışma prensiplerine göre, yoğuşmalı kombi ve Hermetik kombi olarak adlandıra biliriz. Gündem de en çok ismini duyduğumuz hiç şüphesiz yoğuşmalı kombilerdir. Peki farkı nedir? Demirdökümyoğuşmalı kombi gaz tasarrufunu şu şekilde sağlar, normal hermetik kombiden çıkan baca atık gazı belli bir sıcaklıkta çıkar fakat yoğuşmalı kombiler de farklı bir teknoloji ile baca atık gazının ısısı alınarak sizin tesisatınızda tekrar kullanır. Yani Yoğuşmalı  kombilerde yanma gerçekleştikten sonra ortaya çıkan atık gazların yüksek sıcaklıklarının bacadan atılmadan önce eşanjörler sayesinde sizin tesisat suyunda bir kere daha değerlendirilmesini sağlar. Buda doğal gaz da tasarrufu sağlar, kombi veriminin 100 % yaklaşmasını sağlar.
Kombi bakımı rutin olarak yapılması gereklidir. Kombinin uzun ömürlü olması enerji tasarrufu açısından bakımı önemlidir. Yoğuşmalı kombi bakımı da aynı şekilde rutin olarak yapılması gereklidir. Demirdöküm kombi bakım ücreti ne kadar? Kombi bakım fiyatları ortalama 50 TL ile 350 TL arasında farklılık gösterebilir. Kombi modeli ve markasına göre değişir.

İstanbul demirdöküm kombi servisi, 0212 876 0 888  den bize ulaşarak bilgi alabilir ve kombi servis ücreti teklifi alabilirsiniz. Online olarak da www.kombiservisi-demirdokum.com sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. Beylikdüzü merkez olmak üzere, Bahçelievlerdemirdöküm kombi servisi, Büyükçekmece demirdöküm kombi servisi, Avcılar demirdöküm servisi gibi İstanbul için her ilçede demirdöküm servis hizmeti vermekteyiz.



Demirdöküm Kombi Servisi Beylikdüzü
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz