Halı Örtüsü Al | Birbirinden Şık Halı Örtüsü Modelleri

Türkiye’nin önde gelen tedarikçi firması Halı Örtüsü AL internet sitesini kurumsal olarak aktif hale getirmiştir. Sizlere; online ödeme sayfasından halı örtüsü kullanım klavuzuna kadar tüm bilgileri bulabileceğiniz bir internet sitesi hazırlamış olup, en iyi hizmeti vermek adına her geçen gün kendimizi geliştirebileceğimiz bir ekip kurduk. Lastikli halı örtüsü ürünleri ile alakalı olarak sizlere oldukça fazla süprizlerimiz var. Yeni modeller, modellerin üzerinde değişiklikler ve bunun gibi birçok özellik sizleri bekliyor olacak.

Dijital baskılı halı örtüsü makinemizde dilediğiniz bir tasarımı halı örtüsüne bastırabilirsiniz. İster normal fotoğraf ister 3D hiç fark etmez. Dilediğiniz tüm fotoğrafları halı örtüsü üzerine dijital olarak baskılayabiliriz. Bu ürünlerin hazırlanış süresi 1 ile 3 iş günü içerisindedir. Firmamız üzerinden sipariş verdiğiniz tüm ürünlerin kargolaması ücretsizdir. Kargo firması olarak Sürat kargo ve MNG kargo seçenekleri mevcuttur.


Ödeme seçeneklerimizde online kredi kartı, havale ve kapıda ödeme seçenekleri mevcuttur. Halı örtüleri 3 iş günü içerisinde ayağınıza geliyor! Ayrıca sitemiz açılış şerefine lastikli halı örtüsü siparişi veren tüm müşterilerimize KIRLENT! Bedava. Bu kampanya sadece 1 Ocak 2017 tarihine kadar geçerlidir.



Halı Örtüsü Al | Birbirinden Şık Halı Örtüsü Modelleri
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz