Shareholder Investment Corporation – değerli bir gelecek için fırsatınız. Hayallerinizin farkına bizimle varın!


Shareholder Investment Corporation – değerli bir gelecek için fırsatınız. Hayallerinizin farkına bizimle varın!


Shareholder IC şirketi hakkında.
The Shareholder IC – kendi işinizi açarak nasıl hızlı bir şekilde gelir elde edeceğinizin ve büyük Hollandalı şirketlere nasıl ortak olacağınızın yanıtıdır. Shareholder IC amatör girişimcilere yeni ufuklar açmakta ve her bireye bir gelir kaynağı sunmaktadır. İnsanların bir girişimci haline gelmesi ve bu şirketin hissedarı olmasına ve şirketin gelişiminin bir parçası olmasına yardımcı olur.

Şirketimiz hem bireylere hem de tüzel kişilere uzun dönemli ortaklıklar sunmaktadır. Ortaklık için hemen tıklayınız

Şirket neyi temsil etmektedir? 

Shareholder IC Metalürji, gemi inşaatı ve petrol arıtımı gibi alanlarda sağlam ve istikrarlı bir pozisyona sahip olan resmi bir Hollandalı holdingdir. Shareholder IC holding genişlemekte ve ilerlemekte, yeni ortaklar kazanmakta, dünya çapında yeni girişimler ve şirketler kurmakta ve sadece Avrupa ülkeleriyle değil aynı zamanda Asya ve Doğu Avrupa ile olan ortaklıklarını da büyük oranda geliştirmektedir. Shareholder IC şirketi 2004 yılında bölgesel üretimin ötesine geçerek diğer şirketlerin mallarını elde etmeye ve yurtdışındaki şirketlerle ortaklık kurmaya başlamasının ardından ismini duyurdu. Shareholder IC nispeten kısa bir sürenin ardından küçük ve bölgesel bir şirketten büyük bir holdinge dönüştü. Şu an hala büyüyen şirket Hollanda’daki metalürji endüstrisinde ve inşaat ve jeolojik tetkik sektörlerinde sağlam bir yere sahiptir. Bunların dışında şirket kendi ülkesinin endüstrisini başarıyla geliştirmekte, uluslararası petrol piyasasına hükmetmekte, madencilik ve petrol ve doğalgaz çıkarımı alanlarındaki şirketlerle ortaklıklar kurmaktadır.
Sadece piyasadaki yerel tüketim ürünlerini karşılamamakta, aynı zaman İngiltere, Almanya, Fransa, ABD, Çin, Kore, Türkmenistan ve birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Her geçen yıl satış oranı, şirketin genel ürün devir hızı ve şirketin gelir seviyesi büyümekte ve genişlemektedir.

Hemen yararlanmak için tıklayınız


Uluslararası vergilendirme sistemindeki değişiklikler yüzünden şirketlerin, holdinglerin, kurumların vergileri artmış ve Hollandalı ‘Shareholder IC’ 2015’te Seyşeller’de yeniden kayıtlanarak Yabancı Şirket statüsü elde etmiştir. Şirket 2015’ten itibaren ünlü marka ve kurumların adımlarını takip etmeye, yani hareketin içinde olmaya karar verdi. Bu sebepten ötürü kendi web sayfasını açtı. İnternet kaynakları yatırıcıları çekmek, yeni ortaklar aramak, iş fırsatı yaratmak ve bireylerle işbirliği kurarak genişlemek ve deneyim kazanmak için yeni fırsatlar ortaya çıkarır. Hem basit ve kolay hem de teknolojik ve işlevsel olduğundan dolayı zaman ve para kazancı sağlar. Dünyadaki en büyük şirketlerin çoğu interneti bu şekilde kullanır. Bu yıl Shareholder IC yönetimi şirketin bazı mallarını yardımcı girişimlerine, dallara ve bireylere transfer etmek ve onları açık piyasaya sürmeye karar verdi. Hisse satın alarak hareketi seçecek ve hangi tür bir hissedar olacağınıza sizler karar vereceksiniz. Hisselerin sayısı sınırlıdır. Kurum sahip olduğu girişimlerin, yan şirketlerin ve açık dalların hisselerinin kontrol paketini saklamaktadır.

Hemen yararlanmak için tıklayınız

HAYIR FAALIYETLERI 

Şirketimizin bağış faaliyetlerini bahsetmeden geçmeyelim. An itibariyle kurumumuz çocuklara yardımcı olmakta ve evlere bakmaya başlamaktadır. Şirketin her hissesinin 10 doları bağış faaliyetlerinde kullanılacaktır. Bu fonlar kritik ülkelerdeki çocukların evlerine ve bakımlarına gönderilecektir. Bu faaliyete henüz yeni başladık. Sonuçlar ve yapılan işler kısa süre içinde bizden faydalanan kuruluşların resimli ve görüntülü raporlarıyla birlikte özel ve ayrı bir bölümde yayınlanacaktır.

Hemen yararlanmak için tıklayınız
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz