YPK Makine


Firmamız 2007 yılında sektöre kendi geri dönüşüm tesislerine makine üretmekle başlamıştır. Sektörün gereksinimleri çok iyi bilen firmamız, bu alanda teknolojisi yüksek ,verimli, sağlam ve ekonomik makineler üretmeye başlamıştır.
Ar-Ge faaliyetlerine önemli bir bütçe ayırıp gelişimi ön planda tutmamız, müşterilerimizin karşısına her zaman yenilikçi düşüncelerle çıkmamızı sağlamıştır.
Gelişen ve sürekli yenilenen bu alanda öncü olmak , bu alanda bayrağı taşımak asıl hedefimizdir.
Ürün yelpazemiz:
*KAĞIT BALYA PRESLERİ
*METAL BALYA PRESLERİ
*AMBALAJ ATIĞI AYRIŞTIRMA PLATFORMLARI
*ÇÖP AYRIŞTIRMA TESİSLERİ
*KOVEYÖR LER
Gibi çöpün ayrıştırması ve balyalamasın da kullanılan hemen her makineyi içermektedir.
Yüksek kaliteyi ekonomik fiyatla sunma ilkemiz bize yurt dışı Pazar yollarını açmış olup Ortadoğu ve bazı Avrupa ülkelerine ihracat yapma imkanı da vermiştir.
Müşteri memnuniyeti hedefimiz yaygın servis ve yedek parça ağımıza güç vermiş olup hemen her yere en kısa ve yetkin biçimde destek vermemizi sağlamaktadır.
Geri dönüşüm sektörünü geliştirmek ve temiz bir doğa katkıda bulunmak, çevre kirliliğini önlemek için durmaksızın çalışmak ve sistem geliştirmek en büyük hedefimiz. Ve bundan da gurur duymaktayız.
SERVİS VE YEDEK PARÇA
YKP MAKİNE yetkin servis ekibiyle ve mühendis kadrosuyla her koşulda servis taleplerinizi karşılar. Makinenizin rutin bakımlarında, arızalarında her zaman yanınızdayız. Önceliğimiz sisteminizin aksamamasıdır. Bu sebeple en kısa zamanda en uygun çözümleri bularak uygulamaktayız. Makina gönderdiğimiz her ülkeye servis vermekteyiz.
Telefonda destekle, yedek parça teminiyle, yerinde servisle yanınızda olmaya devam edeceğiz.

ÜRETİM VE ARGE
Firmamız ürün ve hizmetlerine dayanım teknoloji ve kolay kullanılabilme sağlayabilmek için AR-GE faaliyetlerini aralıksız devam ettirip , bu sayede geri dönüşüm ve çevre teknolojileri sektöründe lider marka olmayı hedeflemiştir.

ÜRÜN PORTFÖYÜ:



KALİTE POLİTAKAMIZ:
  • Yurt içinde ve yurt dışında markamıza olan güveni geliştirmek ve korumak
  • YKP Makine olarak müşteri ihtiyaç ve beklentilerini yüksek şekilde karşılamak ve sektörü desteklemek.
  • Kalitemizi ve verdiğimiz hizmetleri sürekli geliştirmek ve iyileştirmek
  • Hep daha kaliteli daha kolay kullanılabilen makineler üretmek.
  • YKP makine müşterileri uzun vadeli kullanımlar ve sürekli hizmet sağlamak
  • Sürekli gelişme ve iyileştirmeyi verdiğimiz hizmetin ana prensibi olarak görüp, personelimize gerekli alt yapıp sağlamayı, takım ruhu içerisinde şirket hedeflerine ulaşmayı.

Web Sitemiz : www.ypkmakine.com

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz