Fifa 15 %100 Türkçe Yama İndir


Fifa 15 %100 Türkçe Yama İndir

FIFA 15 Türkçe Yama oyunculara EA Sports'un popülerfutbol oyunu serisi FIFA'nın son üyesi FIFA 15'i Türkçe olarak oynama fırsatı veren bir Türkçe dil yamasıdır.

Bilgisayarlarınıza
 ücretsiz olarak indirerek FIFA 15 üzerine kurabileceğiniz bu Türkçe yamasayesinde oyundaki metinler Türkçe hale geliyor ve eğer İngilizce'niz iyi değilse oyun sizin için çok daha anlaşılır bir hal alıyor.

Türkçe Spiker'e bağlı FIFA exTReme ekibi tarafından hazırlanan bu yamanın içerisindeki kurulum dosyasını çalıştırarak kolayca oyununuzu Türkçeleştirebiliyorsunuz. FIFA 15 Türkçe Yama oyunun ana menüsünü, oyun içerisindeki açıklamaları, kontroller bölümündeki açıklamaları, gol sevinçlerini, istatistikler bölümünü, yetenek hareketleri bölümünü, beceri oyunları bölümünü ve modlar gibi alanlardaki metinleri Türkçe yapıyor. Oyun tecrübenizi bir adım ileriye taşıyacak olan FIFA 15 Türkçe Yama'yı sitemiz üzerinden hızlı bir şekilde indirebilir ve hemen kurulumunu yaparak FIFA 15'i Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

FIFA 15 Türkçe Yama yalnızca FIFA 15'in tam sürümü için hazırlanmıştır. Bu nedenle oyunun demo versiyonunda FIFA 15 Türkçe Yama çalışmayacaktır.



Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz