Counter Strike 1.6 Full İndir








Oyun Adı :

Counter-Strike 1.6
Oyunun Sürüm Adı :Tam Sürüm Ücretsiz
Oyunun Çıkış Tarihi :1 Kasım 2000
Oyun Türü :Aksiyon (FPS)
Dosya Türü :Zip
Dosya Boyutu :297 MB (2.part)
Oyun Dili :İngilizce
Rar Şifresi :Yoktur.
Crack :Gerek yoktur.


Oyun Açıklaması: CS bu defada 1.6 ile karşınızda.Yıllardır bilgisayarda oynadığınız Counter Strike 1.6versiyonunda gelen özellikler ile oyunda daha etkin olacaksınız. Ücretsiz olarak temin edeceğiniz oyun ile asker ve teroristlerden birini seçip savaş içerisine giriyorsunuz. Amacınız sevilen silahlarla düşmanları öldürüp savaşı kazanmak. Bu etkileyici anların içinde kendinize yer bulmak için çok beklemeyin.

Yine takımlar halinde savaşıyorsunuz oyunda.Online oyun oynamanın zevki gelişen Adsl teknolojisi ve internet hızı ile artıyor.Online oyun oynayabileceğiniz bir çok server da mevcut.Diğer oyuncu yada oyundaki anlamıyla savaşçılarla kıyasıya rekabet edebilirsiniz.Oyun motoru daha da geliştirilerek oynama zevki artmış.Değişik mod ve haritalarla oyuna renk gelmiş.Aksiyon oyunu sevenlerin tam istediği tarzdan bir oyun haline gelmiş.
Oyunu oynarken ekran ayarları ile sakın oynamayın.Ekranın en ideal grafik ayarı : 1024*768dir, grafiklerinizi buna göre ayarlayın.CS 1.6 sürümü ile daha hoş görüntülerle piyasaya sürülmüş.Bu kaliteli grafikler de oyunun oynanışına direk yansıyor ve daha hoş bir oyuncu deneyimi oluşturuyor.







Tanıtım Videosu;
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz